Ns. slash levittää saastaa nuorisomme sieluihin!

11.10.2003 (päivitetty)

Päättäjillä on nyt hirvittävä kiire. Yhä kiihtyvällä vauhdilla etenevä informaation moottoritie uhkaa lieveilmiöillään turmella lukemattomat nuoret sielut ikuiseen kadotukseen. Saasta leviää nyt karmaisevaa vauhtia ja se tarttuu nuoresta toiseen nopeasti kuin spitaali. Tämä saasta pohjautuu turmeltuneeseen kulttuuriin, USA:sta lähtöisin oleviin tyhjänpäiväisiin seikkailu- ja fantasiamaailmoihin kuten Peter Jacksonin kirjoittama "Lord of the Rings" -trilogia tahi Harry Potter -noitasarja.

Tämä kieroutunut tarina- ja fantasiakulttuuri tunnetaan nimellä "slash". Jo nimikin viittaa johonkin sairaaseen ja kieroutuneeseen. Sehän tarkoittaa julmaa viiltämistä. Symbolisesti se viittaa nuoren sielun viiltämiseen synnin miekalla auki, jotta perversioiden demonit pääsevät sisään.

USA:ssa nimenomaan elokuvia tuottavalle alueelle on syntynyt suunnaton homoseksualistien keskittymä, ja se on salakavalasti laatinut salaliiton, jolla turmella koko maailman nuoriso syntiin. Tämä salaliitto tähtää suoraan yhteisen kristinuskomme pyhää ydintä vastaan. Sen leviäminen on siis pysäytettävä kiireesti, ennen kuin lapsemme liukuvat rasvattua tankoa pitkin alas helvetin liekkeihin. Termi SLASH on myös huolella valittu, sillä se tulee sanoista "satan lucifer antichrist sex homo". Tämä on tyypillistä sanamagiaa, jota noidat harjoittavat.

Erään nuoren surulliselta webbisivulta voimme kauhuksemme lukea, että "Slash, eli mies/mies tai nainen/nainen- rakkaus". Näin on kristillinen rakkauden käsite häpäisty lokaan! Slash tarkoittaa puhtaasti fyysistä kieroutunutta homoseksuaalista himoa fantasiahahmojen välillä. Sellaisesta ko. nuoret siis haaveilevat kaiket päivät. Tuo tuollainen ei voi olla kovin tervettä.

Sama web-sivu jatkaa: "parituksista Sirius/Remus ehdottomasti suosikkini". Slashiin yhdistetään siis paritus. Tätä pidän erityisen törkeänä, sillä muistammehan Suomessakin irstaana rehoittavan prostituuttio-ongelman, kun ulkomaisia huoria tuodaan jatkuvasti lisää maahamme, eikä kaikkia noita naisia saada kiinni tai karkoiteta, puhumattakaan heidän lain mukaisesta rankaisemisestaan.

Eräs toinen webbisivusto kertoo: "Harvemmin sitä kuitenkaan saa fanitytöttää leffateatterissa (mm. kiljua, hihkua, vikistä ja huutaa ääneen "slashbait!"" Patoutunut synnillinen himo ja kiihko purkautuvat siis äänekkäänä häiriköintinä, kun slashiä on harrastettu pidempään.

Blairkin on todennut: "Sitä (slashiä) voisi verrata pornokirjakaupan pitämiseen, ja sinne karkeilla lapsia houkuttelemiseen", Blair sanoi. Slash on siis täysin verrattavissa namusetiin ja pedofiliaan.


(Mr. Niilo Paasivirta)