Puoluekatsaus: Osa I: Suomen kristillinen liitto!

12.2.2001

Koska olen eräs maamme kiistattomista vaikuttajista, olisi mille tahansa puolueelle jäsenyydestäni mitä erinomaisinta hyötyä. Toistaiseksi olen torjunut kaikkien puolueiden lähettämät epätoivoiset anomukset jäseneksi liittymisestäni. Kieltäytymiseeni on tietenkin selkeä syy: en ole vielä perehtynyt kaikkien puolueiden ohjelmiin ja ideologiaan, jotta voisin valita, mikä puolue liittyy minuun.

Tätä epäkohtaa alan nyt poistaa merkittävällä työllä, joka tulee epäilemättä kestämään kauan, mutta se on välttämätöntä maamme koko poliittisen kentän kannalta. Eli aion tutustua kaikkien puolueiden ideologiaan ja ohjelmaan, ja kommentoida niitä näin julkisesti. Ensimmäiseksi valitsin tietysti Suomen kristillisen liiton, jonka ideologian toivoin olevan kaikkein lähimpänä oikeita mielipiteitäni. Valitettavasti näin ei ollut, vaan ko. puolue oli paha pettymys.

Vielä Suomen kristillisen liiton yleisohjelman alku näytti hyvältä. Ensimmäiseksi tietysti korostetaan Raamattumme ja kristinuskon ratkaisevan tärkeää merkitystä koko yhteiskuntamme kannalta. Valitettavasti SKL:n ohjelmassa kuitenkin Raamatun tärkeät lait on jätetty oikeastaan kokonaan huomiotta, ja itse asiassa Raamatun ajatukset suorastaan käännetään useimmiten päinvastaiseksi!

Yleisohjelman kohta, jossa korostetaan jokaisen ihmisen ainutkertaista arvoa, koska Jumala on luonut ihmisen kuvakseen ja heidät keskenään tasa-arvoisiksi, näytti ensisilmäyksellä hyvältä. Kaikilla on SKL:n mukaan samat ihmisoikeudet riippumatta näistä seikoista:

  1. rotu
  2. sukupuoli
  3. ikä
  4. terveys
  5. kulttuuri
  6. uskonto
  7. yhteiskunnallinen asema
  8. elämäntilanne

Viisaasti laadittu lista, joka tosin sisältää ratkaisevan virheen, mutta siitä myöhemmin. Osoittaa Oikeiden Mielipiteiden hengen mukaista ajattelua, että ihmisarvon piiriin ei lasketa perverssiä seksuaalisuutta kuten homoutta, rikollisuutta, huumeiden käyttöä tahi maanpuolustusvelvollisuuden laiminlyöntiä. Olen SKL:n kanssa täysin samaa mieltä siitä, että ko. asiat poistavat ihmisarvon automaattisesti.

Mitä tulee listan ratkaisevaan virheeseen: en voi ymmärtää, että "uskonto" on listalla! Onko SKL sitä mieltä, että saatananpalvojilla on sama ihmisarvo kuin meillä kristityillä? SKL siis kannattaa saatananpalvoja-murhaaja-rikollisten toimintaa, ja hyväksyy vääräuskoisuuden! Koska kristinusko on totuus, on vääräuskoiset ehdottomasti käännytettävä pois harhautuneisuudesta, vaikka väkisin. Sehän on velvollisuutemme kristittyinä, että mahdollisimman moni pääsisi taivaan iloon, ja pakanat ja vääräuskoiset joutuisivat helvetin liekkeihin mikäli eivät käänny oikeaan uskoon!

Tekopyhästi SKL korostaa jatkossa Raamatun kymmentä käskyä, jotka ovat elämän laki, jota rikkomalla ihminen aiheuttaa tuskaa itselleen, muille ja luonnolle. Kuitenkin jokin 10. käskyn rikkomisesta tulisi seurata automaattisesti kuolemanrangaistus, kuten Raamattumme sanoo. Tämän jokaiselle kristitylle päivänselvän totuuden SKL on kokonaan jättänyt mainitsematta!

Seuraavaksi houraillaan, että "Raamatun mukaan Jumala on antanut ihmisen tehtäväksi käyttää hyväksi ja varjella luonnonvaroja". Toden totta, ihminen on luomakunnan herra, mutta "luonnonvarojen varjelua" ei Raamatussa todellakaan mainita! Ovatko vihreät soluttautuneet SKL:ään, kun puolueohjelmassa aletaan hourailla "sopusoinnusta luonnon kanssa" ja muuta omituista? Nythän on niin, että Raamatun käskyn mukaan ihmisen tulee nimenomaan käyttää luontoa hyväkseen. Mm. kasvihuoneilmiö jne. ovat evouskovais-tiedemiesten salaliiton hourailua, kuten jokainen oikea kristitty tietää. Jumala on luonut maapallon sellaiseksi, että ihminen pystyy täyttämään maan ilman mitään ongelmia. Saastuminen jne. ilmiöthän koskevat vain niitä maita, joissa ihmiset eivät ole kristittyjä! Kyllähän vinosilmät ja kaikenlaiset hottentotit saastuttavat omat maansa, mutta hehän eivät ole kristittyjä.

Myöhemmin SKL uhoaa: "jokaisella ihmisellä on oikeus omaan vakaumukseensa ja sen ilmaisemiseen. Ketään ei saa syrjiä hänen henkilökohtaisten ominaisuuksiensa tai mielipiteittensä vuoksi". Tässä kohdassa on Raamatun sanoma taas unohdettu kokonaan. SKL haluaa siis sallia esim. huumemyönteiset mielipiteet tai lapsipornon? Ei se ole syrjintää, että karsimme yhteiskunnastamme ja Internetistämme mädän aineksen pois.

Välillä tuntuu siltä, että jokin ajatus olisi jopa lähellä oikeaa suuntausta, kuten "työrajoitteisille on varattava riittävästi suojatyöpaikkoja". Olen SKL:n kanssa samaa mieltä siitä, että yhteiskuntamme loisaines olisi sijoitettava metsätyöleireille, kauas haja-asutusalueille. Se elävöittäisi maaseutua, kun vartijoille pitäisi järjestää asunnot ja palveluita.

Ihmettelen, miksi "tiedeyhteisön itsenäisyys on turvattava", kun se tapahtuu kristinuskon periaatteiden kustannuksella! Onhan törkeää, että ateisti-evouskovaispropagandaa saadaan opettaa mielin määrin ja Raamatun oikeaksi todistama tieteellinen kreationismi on julistettu "humpuukiksi". Evouskovaisten ylivaltaa olisi ehdottomasti lähdettävä karsimaan lainsäädännön kautta.

Kohdassa "oikeudenmukaisuutta yhteiskuntaan" SKL kannattaa, täysin Raamatun sanoman vastaisesti, rangaistuksien lieventämistä! Kyllä totuus on kuitenkin se, että narkkarit täytyy laittaa ehdottomaan vankeuteen, koska vain vankilassa huumevieroitukselle on todelliset mahdollisuudet. Ei niihin mikään vapaaehtoinen avohoito tepsi. Miksei SKL myöskään korosta Raamattumme selkeästi ilmoittamia ruumiillisia ja kuolemanrangaistuksia, jotka ovat aina olleet kristillisen yhteiskuntamme oleellinen osa? Raamatussa on täysin selkeästi ilmoitettu, mistä rikoksista tulee tuomita kuolemanrangaistukseen.

SKL esittää bioenergian, aurinkovoiman, tuulivoiman ja maakaasun käyttöä ratkaisuna kaikkiin energiaongelmiin. Kolme ensimmäistä ovat pelkkää huuhaata, ja maakaasun osalta SKL ilmeisesti haluaa olla riippuvainen Venäjästä, koska sieltä se kaasu tulisi. Ihmettelen, miksi SKL haluaa tappaa maamme teollisuuden, tai siirtää sen muihin maihin, sillä kaikki kyllä jo tietävät sen totuuden, että ydinvoima on ainoa kestävä ratkaisu etenkin teollisuutemme kannalta.

Teksti "hyvään lapsuuteen" ei mainitse missään kohdassa Raamattumme suosittelemaa ruumiillista kuritusta, joka on lapsen kehitykselle ehdottoman tärkeää. Miksi SKL ei aja voimakkaasti lakia, joka sallisi lasten kasvatuksen taas Raamatun mukaisesti? Ei pienestä kepin tahi vitsan käytöstä ole lapselle haittaa, kun se tehdään rakastavan vanhemman kädellä, eikä vihassa.

Yksinhuoltajuudesta mainitaan, että se on aiheuttanut vääristyneitä ihmissuhdemalleja tai vanhemmuusmallien puuttumista, ja että "lapsi tarvitsee sekä isän että äidin". Homoseksuaalisilla "vanhemmilla" ja yksinhuoltajilla on siis sama, paha vaikutus lapsiin. Miksi SKL kuitenkin hyväksyy sen, että yksinhuoltajat saavat kasvattaa lapsia, koska niistä tulee kieroutuneita? Kyllä yksinhuoltajien lapset pitäisi sijoittaa sijaisperheisiin.

"Aborttia ei tule suositella kenellekään. Se tulee sallia pääsääntöisesti vain äitiä koskevasta vakavasta lääketieteellisestä syystä." SKL hourailee. Miksi murhaaminen pitäisi sallia missään tilanteessa? Taas on Raamattumme rakkauden sanoma unohdettu.

Ideologiatekstissään SKL menee jo täysin hakoteille. Siellä joristaan pitkät litaniat jostain "kristillisestä demokratiasta". Totuus kuitenkin löytyy täysin selkeästi Raamatusta. Ei siinä mitään äänestyksiä tarvita! Eiköhän ala olla jo selvää, että SKL on hylännyt Raamattumme ja kristinuskon kokonaan. Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, että kuka se SKL:n "Jumala" oikeasti onkaan.


(Mr. Niilo Paasivirta)