Ministeriö taas "edelläkävijänä"!

27.7.2001

Johan minä jo yli vuosi sitten kirjoitin (kirjoituksessani Liikennekuri kerralla kuntoon!), mitä olisi pitänyt tehdä liikenteen turvallisuuden parantamiseksi. Nyt näemme sitten tulokset siitä, kun päättäjät eivät ottaneet perusteltua ja tarkasti juuri ongelman hermon ytimeen pistävää kirjoitustani vakavasti. Hirveä kuolemankolari toisensa jälkeen.

Nyt eräässä ministeriössä sitten taas ollaan "edelläkävijöitä" ja esitetään minun jo kauan sitten kirjoittamiani asioita muka omina ideoina. Autoilijoille on siellä "omaperäisesti" kehitetty "kuripaketti"! Kyllä sitä nyt sitten herätään nopeusrajoitusten alentamiseen ja valvonnan lisäämiseen, asiaan, jota ehdotin jo vuosi sitten täysin selkein sanoin sivuillani, joilla on valtava lukijakunta. Jokainen ajatteleva kansalainen oli näin ollen jo kauan sitten lukenut nuokin asiat minun minun mielipidekirjoituksistani.

Te siellä eräässä ministeriössä, mitä jos sovittaisiin näin: luette minun Oikeat Mielipiteeni nyt huolellisesti läpi, ja alatte ajaa esittämiäni asioita välittömästi, eikä vasta joskus vuoden viiveellä. Saatte minun puolestani edelleen näytellä, että ne olisivat muka teidän omia ideoitanne. Totuus on kuitenkin jo yleisessä tiedossa niiden kansalaisten keskuudessa, joilla nyt yleensä on jotain merkitystä.


(Mr. Niilo Paasivirta)