Silikonirinnoissa ei ole mitään väärää!

29.11.2000

Viime aikoina julkisuudessa, etenkin Internetin ilmoitustauluilla, on alkanut yhä kiivaampi moralisointi ja tuomitseminen niitä naisia kohtaan, jotka ovat hankkineet silikonirinnat. On päivänselvää, mistä tämä vihamielisyys ja "moraali" on lähtöisin. Kateudesta.

Tiedostamattakin eräät miehetkin ovat omaksuneet "kettutyttöjen", eli kaikenlaista "luonnonmukaista" kannattavien naisten asenteita. Näiden miesten tulisi ajatella asioita itse, ja etenkin miettiä, miksi eräät naiset vastustavat silikonirintoja niin kiivaasti.

Yleisesti tunnettu tosiasiahan on, että kaikenlaiset kukkahattutädit, vihreät, luonnonsuojelijat, ja sosiaalitantat ovat poikkeuksetta rumia naisia. Heillä ei ole ollut koskaan mitään mahdollisuutta olla kaunis, ihailtu missi, malli tai muu julkkis. Näin nuo naiset, sen sijaan että aktiivisesti yrittäisivät parantaa ulkonäköään, ajautuvat "vaihtoehtopiireihin", joiden suojista on mukava tuomita muita asioista, joihin näillä "tädeillä" ei pitäisi olla mitään oikeutta mennä puuttumaan.

Kyllä totuus on se, että silikonirinnat ovat kauniit, ja tekisivät esimerkiksi eräistä misseistä suorastaan maailmanluokan kaunottaren. Silikonirintojen haitat ovat pelkkä myytti. Nykyaikaiset silikonirinnat eivät vuoda tai aiheuta muitakaan ongelmia. Vaihtoehtoja silikonillekin löytyy, mutta nehän nämä kukkahattutädit sopivasti unohtavat, ja jatkavat urbaanilegendojen ja kauhutarinoiden levitystä.

Miehet: alkakaa vaan nauttia silikonirintojen katselusta, ilman syyllisyyttä ja huonoa omatuntoa. Silikonirinnat on nimenomaan tarkoitettu näyttämään kauniilta miesten silmissä! Mitä järkeä on tehdä niistä niin paha ja "luonnoton" asia?


(Mr. Niilo Paasivirta)