Aikamme uudet ammatit perustuvat syntiin!

22.4.2005

Viime aikoina jokaista uskovaista on närkästyttänyt erään uudenlaisen "ammattikunnan" syntyminen. Tämä ammatti on ns. salarakas. Mikä ihmeellisintä, tämän uuden "ammatin" harjoittajat ovat automaattisesti huippusuosittuja julkkiksia, joille on tiedossa rahakkaita keikkoja ja valtava yleisömenestys!

Toinen ammattikunta on jo aiemminkin ollut olemassa, mutta nyt se on taas uudestaan esillä. Eli kohumissi. Ammattiin pätevöidytään pääsemällä valtakunnallisen missikilpailun finaaliin - tai nykyään ei tarvitse edes kilpailla, riittää, kun putoaa skandaalin vuoksi pois kisasta. Näin uusi kohumissi on saanut ammattitutkintonsa, ja vientiä riittää.

Törkeiden pahoinpitelijöiden ja vankikarkurien ammattikunta on jo huomattavasti vaativampi. Siinä vaaditaan jo muutakin meriittiä, esim. erityisen törkeitä rikoksia, tai valmis julkisuus jostain muualta, kuten urheilusta ja musiikista.

Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, mihin nämä uudet ammatit perustuvat, eikä sitä tarvitse tässä sanoa ääneen. Nehän perustuvat suoraan siihen, että tehdään joku törkeä rikos tai vähintäänkin loukataan suoraan jotakin uskontomme tärkeimmistä 10 käskystä.

Ohjelmatoimistojen kannattaisikin jo hyvissä ajoin alkaa metsästämään näiden tietojen pohjalta tulevaisuuden julkkiksia. Rahantuloa ei nimittäin voi kaikesta päätellen estää! Tässä muutamia esimerkkejä tulevaisuuden julkkiksista, jotka menevät kansaan.

  1. Saatananpalvojajulkkis. Markkinoita jollekin Aleister Crowleyn tapaiselle vaikuttavalle hahmolle olisi taatusti jo nyt. "Kielletty" saatananpalvonta vetoaisi etenkin nuorisoomme. Julkinen TV-väittely, jossa sanavalmis ja hyvin treenattu saatanan ylipappi "laulaisi suohon" jonkun piispan tms. edistäisi asiaa.
  2. Idolinpalvontajulkkis. Kiihkeä katolisuuden puolustaja, jonka tavoitteena olisi käännyttää Suomi kerettiläisyydestä takaisin äiti-kirkon hellään huomaan. Idolien palvonta on nuorisollemme jo tuttua erilaisista Popstar- ja Idols-kisoista, joten he samaistuisivat asiaan helposti.
  3. Jumalanpilkkaajajulkkis. Pari kertaa kokeiltu ja hyväksi havaittu tapa lisätä kirjojen, taiteen ja musiikin myyntiä. Kustantajat ja levy-yhtiöt voivat tehdä vaikka itse nimettömiä ilmiantoja, kunnes tärppää. On nostatettava suuri julkinen kohu. Ja vielä parempaa, jos saadaan aikaiseksi tuomio ja määräys kirjan/taideteoksen/levyn tuhoamisesta! Käytännössähän tämä tarkoittaa valtavaa myyntiä, ja, kun tuomio on peruutettu, voidaan myydä vielä "sensuroimaton" versio tuotteesta uudestaan.
  4. Lepopäivänä työskentelevä julkkis. Neljännestä käskystä ei taida saada oikein julkkista aikaiseksi. Ne muutamat harvat, joilla maassamme vielä töitä on - siis oikeita töitä, ei esim. johtajat tai konsultit - tekevät jo muutenkin töitä joka päivä, arkisin melkein kellon ympäri. Heidänhän on tehtävä muutaman johtajan ja konsultinkin edestä niitä oikeita töitä.
  5. Isää ja äitiä epäkunnioittava julkkis. Ehkä suoranaisesti vanhempiaan häpäisevä julkkis ei löisi läpi, mutta vaikkapa jonkinlainen talvi- ja jatkosota-revisionisti voisi toimia. Tällaisestahan on jo ollutkin merkkejä; esimerkiksi suomalaisilla kuulemma olikin tuhoamisleirejä, he luovuttelivat miljoonia kansalaisia Saksaan jne.
  6. Murhaajajulkkis. Hankala tapaus. Ehkä tarvittaisiin joku, joka on murhannut jonkun kaikkien mielestä oikein vastenmielisen ihmisen ylevistä, jaloista syistä ja lempeällä, arvokkaalla tavalla. Pedofiilijulkkiksen ohella tämä lienee eräs vaikeimmista lanseerattavista. Tulevaisuudessa tulemme epäilemättä näkemään myös murhaajajulkkiksen, kun pahoinpitelyjulkkikset jatkavat uraansa.
  7. Huorintekojulkkis. Näistähän oli jo puhetta.
  8. Varas-julkkis. Tämä nyt on niin tavanomainen tapaus, että ketään ei edes kiinnosta. Kavallukset yms. ovat arkipäivää. Tässä tapauksessa asia on pikemminkin niin päin, että kavallus-, veropetos- jne. tuomiot eivät nykyään haittaa ketään julkkista tai poliitikkoa, kunhan tämä ei vaan ota niitä turhan vakavasti. Salaperäinen hymy tai kevyt naurahdus vaan, jos toimittajat moisiin muutaman sadan tuhannen tai miljoonien eurojen pikkuasioihin työntelevät sopulin kuonoaan.
  9. Väärän todistuksen antanut julkkis. Kuten varas-julkkiksen suhteen, täyden pajunköyden syöttäminen sinne sun tänne ja korvat heiluen valehteleminen ei ainakaan haittaa ketään poliitikkoa tai muuta julkkista millään tavalla. Mitä törkeämpiä valeita, sen paremmin ne menevät läpi. Ja jos eivät mene, niin sen kuin vain nöyränä vaikka pyytelee anteeksi julkisesti, ja sen jälkeen asia on selvä. Varsinaisen valehtelijajulkkiksen rakentaminen vaatii erikoisolosuhteet.
  10. Himo-julkkis. Salarakkaat jne. liittyvät 10. käskyyn, joten heidät tulikin jo käsiteltyä.

Ja lopuksi: Pedofiilijulkkis. Tällä hetkellä pedofiilien kysyntä on toistaiseksi vähäistä, mutta kehitys on selvästi kulkemassa siihen suuntaan, että keikkaileville pedofiileillekin tulee kysyntää. Ensimmäinen pedofiilijulkkis lienee jokin "parantunut" pedofiili, joka kiertelee esimerkiksi peruskoulujen ala-asteita luennoimassa pedofiileista.


(Mr. Niilo Paasivirta)