Saatananpalvonta valtasi Euroviisut!

11.3.2006 (päivitetty 3.6.2006)

Jokainen asioita seuraava kansalainen on jo hirvittäväksi kauhukseen huomannut kamalan uutisen USA:sta: kaksi alaikäistä tyttöä (14- ja 17-vuotiaat!) ovat tehneet itsemurhan kuunneltuaan suomalaista saatananpalvonta- eli heavymusiikkia. Tilanteen tekee vieläkin hirveämmäksi se, että itsemurhaajina ko. tytöt joutuvat varmasti Helvettiin ja käristyvät nyt siellä kauheassa kidutuksessa iankaikkisesti.

Tämän tapahtuman "kunniaksi" sitten suomen kansa valitsi Euroviisuihin saatananpalvontayhtyeen esittämään lisää hevimusiikkia. Sellaisia hirviöiksi naamioituneita esiintyjiä ei edes pitäisi esittää valtion kanavilla, tv-uutisissa eikä iltapäivälehtien isosti esillä olevissa mainoksissa. Kuten USA:n itsemurhatragedia osoittaa, lapsia tulee suojella vahingolliselta materiaalilta, eli tätä hirviöyhtyettä ei pitäisi edes näyttää koskaan TV:ssä eikä varsinkaan lähettää Euroviisuihin.

Kuka on vastuussa siitä, että Euroviisuehdokkaiden joukkoon päästettiin saatananpalvojan näköisiä esiintyjiä? Euroviisukarsintoja oli eilenkin katsomassa lukuisia lapsia. Millaiseksi haluamme heidän maailmankuvansa rakentaa? Kuinka kunnollisen oloiset tuomarit hyppivät hurmoksessaan saatananpalvojien esitykselle?

Ehkäpä näinä lopun aikoina normaalit ihmiset eivät enää edes jaksa kiinnostua katsomaan suomalaisittain täysin toivottomaksi katsottuja euroviisuja. Sen sijaan lapset lähtivät innokkaasti äänestämään saatananpalvontaehdokasta. Tämän pitäisi kertoa erittäin hälyttävä sanoma kaikille vanhemmille. Jotain lasten ja nuorten mielessä on nyt hirveällä tavalla väärin, kun he tällä tavalla lähtevät masinoimaan saatananpalvontamusiikkia!

Haluammeko me lapsille Suomessa - puhumattakaan koko Euroopasta - tällaista hurmosta, jonka sivuvaikutuksina on todistetusti itsemurhia, hautojen häpäisemisiä ja paloittelumurhia? Millaista Suomi-kuvaa tällainen hirviömäinen musiikin irvikuva nyt antaa ulkomaille? Ovatko Suomen euroviisupäättäjät lainkaan ajatelleet, että kaikkea saastaa ei sentään pitäisi hyväksyä? Kappaleessa vieläpä kaiken lisäksi karjutaan Jumalaa pilkaten "hallelujaa".

Eräs huolestunut kansalainen oli paikan päällä seuraamassa tapahtumaa, ja kertoi näin: "eilen olin katsomassa tätä loppu finaalia ja vieressäni istu perhe jolla oli pari lasta mukana ja arvatkaa mitä sitte tapahtu kun Lordi esiinty? vanhemmat olivat ihmeissään ja lapset kauhuissaan..mitä lapsiperheet ajattelevat tästä? ei ainakaan hyvää!". Jokaisen kristityn pitäisi kyllä tietää, että millaiseen törkyyn kalliit lupamaksurahat menevät. Tästä pitäisi laittaa eduskunnassa välikysymys! Sillä onhan selvää, että (vasemmistolainen) hallitus on vastuussa, koska kyse on valtion televisiokanavasta.

Sanomattakin on selvää, että tällä kertaa Euroviisut ovat ehdottomasti kaikilta osin lapsilta kiellettyä materiaalia. Miksi karsinnat näytettiin illalla aikaan, jolloin lapset vielä saivat niitä katsoa? Ennen vanhaan Jumalan kosto seurasi tällaisesta nopeasti, päät putoilivat kun tuomioistuimet toimivat Mooseksen lain mukaisesti.

Päivitys 27.3.2006: Kreikassakin on, ihme kyllä, paikallisen harhaoppisen lahkon (ns. ortodoksit eli kreikkalaiskatoliset) toimesta herätty vastustamaan saatanan palvontaa:

NO ENTRANCE’ TO THE FINNISH MUSIC GROUP!!
'LORDI' STAY OUT OF HELLAS!!
Hellenes declare that they do not accept the entrance of the elected Satanic Finnish Music Band in Greece during the next EUROVISION SONG CONTEST that is to be organized in Athens, because it has nothing to do with human, Hellenic and Finnish civilization.
We ask all people with common sense to say "NO" to this evil presence and "NO" to all these people that chose this song and music group, as the best to represent Finland.
We ask the Finnish Government, the Leader of Finnish Church, the Leader of Finnish Parliament to take place and stop the song now, declaring their opposition to the representation of Finland by this evil group of musicians and singers.
We ask the Finnish Commission of Eurovision Song Contest to cancel the procedure and choose another song.
This evil & satanic Finnish band is not welcome in Greece. We welcome all Finnish friends that love and respect Hellenic civilization, Hellenic Christian Church and our Orthodox believes.

Tässä harvinaisessa tapauksessa ei voi kuin olla samaa mieltä (vaikka toki pitää aina muistaa, että ortodoksit eivät milloinkaan eikä missään tapauksessa ole kuitenkaan koskaan Oikeita Kristittyjä).

Päivitys 19.5.2006: Pahuus leviää Euroopassa, rienaava Lordi valittiin karsinnoista jatkoon. Tästä emme onneksi voi syyttää suomalaisia, vaan asialla ovat taas ulkomaiset tahot (kuten niin usein saatananpalvonnan levityksessä on). Mutta tämä on vasta jäävuoren huippu. Jo aikaisempi Suomen edustuskappale sisälsi saatanan ylistystä ja jumalanpilkkaa!

Päivitys 20.5.2006: Kreikassa on vireillä kanne Lordia vastaan. Konservatiiviset ryhmittymät ovat jättäneet alustavan valituksen Ateenan syyttäjäntoimistoon, Kreikan yleisradioyhtiön ERT:n johtajalle sekä Euroopan yleisradioliittoon EBU:un. Ryhmät haluavat Lordin suljettavaksi huomisesta Euroviisujen finaalista, koska Lordi harjoittaa ja puolustaa satanismia ja jäytää Kreikan sekä Euroopan kulttuurin perusteita. Vetoomuksen ovat esittäneet Kreikan naistiedemiesten liitto, Hellenististä kulttuuria vaaliva järjestö sekä Pireauksen majakka -niminen järjestö. Eli vielä on toivoa! Rukoilkaamme, että Lordi suljetaan pois finaalista. Tuomioistuimen on ripeästi tehtävä hätäratkaisu, tai Kreikan poliisi voi ainakin pidättää epäillyt, jolloin esiintyminen joka tapauksessa jää pois.

Päivitys 21.5.2006: Euroviisujen voitto oli suuri voitto - saatanalle. Lopunaikojen merkit ovat totisesti nyt käsillä. Ylöstempaus on tulossa.

Päivitys 3.6.2006: Hevimusiikki-innostus, joka on syttynyt lapsissa ja nuorissa, kantaa jo ensimmäiset "hedelmät". Porvoon kirkon tuhopoltosta epäilty nuori tunnustaa, että otti vaikutteet norjalaiselta Burzum-nimiseltä heviyhtyeeltä. Uutisten mukaan ko. yhtyeen periaatteisiin kuuluu kiinteänä osana kristinuskon halveksunta. Ko. nuori soittaa myös itse hevimusiikkiyhtyeessä. Aikooko Mr. Lordi kenties sanoa jotain puolustuksekseen? Onko se oikein, että lapsille ja nuorille tyrkytetään tällaisia arvoja?


(Mr. Niilo Paasivirta)