Saatanan Palvonta Leviää!

10.10.1998

Viime aikoina olemme joutuneet lukemaan lehdistä yhä enemmän merkkejä siitä, että maamme nuorison tila on menossa yhä hälyttävämmän rappion suuntaan.

"Mietoja" huumeita mainostetaan ynnä suositellaan kaikkialla, ja niitä väitetään vaarattomiksi. Tämänkaltainen pöyristyttävä valhe on kerrassaan käsittämätön. Rikolliset, jotka viljelevät tätä saastaa, olisi mitä pikimmin asetettava ankaraan syytteeseen sekä toimitettava vankilaan! Onhan päivänselvää, ettei mikään huume kertakaikkiaan voi olla vaaraton. Kannabis, tuo "mieto" huume, johtaa väistämättä kovempiin aineisiin ja täydelliseen rappioon. Huumeiden käytöstä on seurauksena hirveää kärsimystä myös narkomaanin omaisille. Ajatelkaapa sitä, huumeiden puolustajat!

Yhä kiihtyvässä tahdissa lisääntyvät myös vainajien rauhan törkeät loukkaukset. Hautakivien kaatelemisesta ynnä muusta ilkivallasta saamme uutisia harva se päivä. Eikö jo olisi aika yhdistää tähän erittäin törkeään rikokseen myös syyte Jumalanpilkasta? Tämänkaltainen ilkivaltahan pilkkaa yhteiskuntamme perustaa, Kristillisyyttä ynnä vakaata uskoamme Jumalaan!

Pahoinpitelyt, murhat, tapot, petokset, varkaudet, autovarkaudet, murtovarkaudet, ryöstöt, prostitutio, raiskaukset, ja muut vakavat rikokset ovat kaiken aikaa lisääntymässä, etenkin nuorten tekeminä.

Nuorisomme kaikenpuoleinen siveellinen rappio on pöyristyttävä. Esiaviollista seksiä ei edes mielletä pahaksi, vaan päinvastoin, sitä jopa tahallaan harrastetaan jo mahdollisimman aikaisesta nuoruudesta alkaen! Kerrassaan hirvittävä on tämä muoti, että kaikkien tyttöjen on huorattava jo mahdollisimman aikaisin, etteivät muut häntä pilkkaisi!

Hirveät pedofilijengit toimivat maassamme, käyttäen lapsia pornografiassa, ja kuvat levitetään Internetin kautta kaikkien nähtäväksi! Päättäjien olisi kiireesti ryhdyttävä toimenpiteisiin Internetiä vastaan. Onko siinä mitään järkeä, että täysin kontrolloimaton tiedoituskanava on rikollisten ja huumeiden suosioiden hallussa!?

On nähtävissä merkkejä siitä, että hyvin usein näiden asioiden takana on kansainvälinen saatanan palvojien verkosto. Tätä verkostoa johdetaan ulkomailta käsin. Lapsia aletaan jo nuorena värvätä saatanan palvojiin huumeiden, seksin, roolipelien ynnä muun "kielletyn" avulla. Kielletyt asiat tuntuvat lapsista ensin jännittäviltä, mutta sitten kun heidät on saatu "koukkuun" näihin asioihin, ei irtipääsyä enää ole.

Saatananpalvontajärjestön jäsenet koulutetaan kivikoviksi ja tunteettomiksi. Äskettäin oli lehdessä uutinen: hautakiviä kaataneet nuoret eivät myöntäneet kuuluvansa saatanan palvojiin. Tavallinen nuori olisi poliisin kuulusteluissa kyllä murtunut ja kertonut kaiken. Ehkä nuoria viedään jo ulkomaille saatananpalvontakoulutukseen? Siellä heille opetetaan kaikki ammattirikollisten temput!

Vanhemmat ja viranomaiset! Nyt on aika toimia KIIREESTI! Muuten nuorisomme täydellinen rappio on edessä, ja täten koko Suomen loppu!


(Niilo Paasivirta)