Rötösherrojen on erottava!

20.10.2006

Kuten niin usein jälleen kerran on Ruotsin ylevä, hienostunut esimerkki antanut tämän maan ugri-mongoloideille, näille takapajuisille heinähatuille mallia, miten asiat hoidetaan asiallisesti. Ruotsissa lähdettiin ripeästi tutkimaan, mitä kaikenlaisia synkkiä salaisuuksia paljastuu ministerien taustalta. Jokainen valveutunut kansalainen onkin jo entuudestaan tiennyt, että ministeriksi pääsevät vain hyvä veli -kerhon mielettömän ahneet, kyynärpäätaktiikkaa koko elämänsä ja päivääkään rehellistä työtä tekemättömät rötösherrat. Kaikki myös heti huomasivat, kuinka pahasti tämä asia otti päähän ja kismitti erästä suomalaistakin poliitikkoa, jonka nimeä (Matti Vanhanen) emme tässä tietenkään häveliäisyys- ja siveliäisyyssyistä mainitse.

Heti alkoivat rötösherrojen housut tutista täällä Suomessakin kuin hyytelö. Pääministeri oli välittömästi kieltämässä, että ei saa yhtään tutkia eikä kysyä näistä asioista, sillä pitäähän nyt valtaeliitillä olla erivapaukset kaikista laeista, jotka oikeastaan koskevat vain tavallisia juntteja eli suomalaista tyhmää rahvasta jotka ovatkin kyllä ali-ihmisiä eivätkä koskaan esimerkiksi meidän ruotsalaista aatelissukua olevien veroisia missään suhteessa. Mutta tämä fakta ei nyt oikeastaan liity tähän asiaan.

Vihdoinkin, mutta tietenkin luonnollisesti taas vain Ruotsin mallia apinoiden, alkavat Suomessakin rötösherrojen rikokset pikku hiljaa paljastua apposen avoimena julkisuuteen! Erään puolueen taustalta on löytynyt naiseen kohdistuvaa väkivaltaa, ihmiskauppaa ja paritusta ja näpistelyä. Yksi toinen puolue puolestaan on nyt tunnettu tv-luvan maksamatta jättämisestä.

Kun kerrankin on lähdetty (tietenkin vain Ruotsin osoittaman mallin mukaan apinoiden) penkomaan kunnolla asioita, niin otetaanpa nyt vihdoin joka ikinen juttu selville perinpohjaisesti. Vaikka rike tuntuisi hyvinkin pieneltä, niin se tekee kyllä automaattisesti ihmisestä täysin kelpaamattoman ministeriksi, joiden täytyy olla täysin tahrattomia jo lainkin mukaan.

Jokaisen esille tulleen jutun on siis johdettava ministerin tai muun poliitikon eroamiseen kaikista luottamustehtävistä. Oikeastaan jokainen menneisyydestä paljastuva pienikin asia, josta ei ole jo etukäteen julkisesti kerrottu kansalle, on ministerien osalta täysin verrattavissa petokseen. Kyllä ministeritasolla pitää jo tietää, että laki määrää ministerien olevan täydellisen nuhteettomia kansalaisia. Siksi näitä rötösherroja vastaan pitäisi nostaa lisää syytteitä, kun rikokset tulevat ilmi.


(Mr. Niilo Paasivirta)