Uusi rikoskampaja-lainsäädäntämenetelmä!

8.1.2006 (päivitetty 9.1.2006)

Olen kuullut huhuja, että tietokonenörtit, joita kismittää warettamisen tuleminen aina vain hankalammaksi, aikovat järjestää oikein joukolla kampanjan, jossa rikotaan lakia, eli keskustellaan organisoidusti ja kaupallisesti kopiosuojauksien laittomasta murtamisesta. Kun tämä koko rikollisjoukkio saa sakot, niin silloinhan lakia varmasti muutetaan, niin että piratismista tulee taas EU-direktiivin vastaisesti sallittua.

Tämähän on loistouutinen esimerkiksi niille, joiden mielestä pääteillä ei tarvita talvinopeusrajoituksia. Heidän ei tarvitse kuin järjestää organisoitu ylinopeuskampanja, jossa kaikki liigan jäsenet ajavat kesärajoituksen mukaan pääteillä. Eiköhän päättäjät tästä heti huomaa, kuinka järjettömiä talvirajoitukset ovat, ja varmasti niistä luovutaan!

Tai mitäpä jos me kristityt, jotka emme hyväksy ns. vapaata kasvatusta, jonka uljaita hedelmiä sivumennen sanoen nämä tietokonenörtti-piraatit muuten ovat. Jospa me vaikka järjestäisimme kampanjan, jossa antaisimme piiskaa lapsille, joista uhkaa tulla nörtti-hakkereita, ja menisimme ilmoittamaan lasten kasvattamisesta poliisille? Silloinhan laki tietenkin muuttuisi.

Tai ehkäpä huumehemmot, jotka röyhyttelevät sukusoluja mutatoivaa kannabista reggaen tahdissa? Hehän voivat järjestää julkiset röyhyttelykampanjat kaduilla. Kyllähän laki siitä heti välittömästi muuttuu, ja maamme lähtee syöksymään samanlaiseen homoilun ja perversioiden syöveriin kuin Hollanti. Niin, toki julkinen irstailu kadulla lasten nähden on myös kampanjalla tehtävä lailliseksi. Tuota viimeistä kampanjaa tosin näppynaamaiset tietokonenörtit tuskin pystyvät järjestämään, kun tiedämme heidän ns. flaksinsa naisten parissa.

On se kätevä tämä uusi lainsäädäntämenetelmä. Mehän voisimme luopua kokonaan eduskunnasta! Laithan voitaisiin säätää siten, että kun riittävän suuri joukko jotain lakia rikkoo, se laki voitaisiin kumota. Ja toisinpäin, kun tarpeeksi suuri joukko kannattaa joukkovoimalla jotain lakia, se olisi maassamme sitten laki. Poliisi ja tuomioistuimetkin muuten jäisivät tarpeettomiksi. Suomi nousuun uudella yhteiskuntajärjestyksellä!

Päivitys 9.1.2006: Vääristä mielipiteistä tunnettu Mediaviikko on tällä kertaa samoilla linjoilla. He eivät kuitenkaan ole osanneet ehdottaa edes sopivia rangaistuksia. Näin törkeään ja laajaan tapaukseen sopii selvästi rikoslaki luku 34 a Terrorismirikoksista, 1 §, 4 §, 6 §. Osallistuneille 4 vuotta ja terroristiryhmän johtajalle 8 vuotta vankeutta (4 §). Tarkoitushan on päivänselvästi painostaa maan laillista hallitusta muuttamaan lakeja, ja toimintamalli on oikeuslaitoksen talouden haittaaminen törkeällä tavalla.
(Lähde: finlex.fi, ajantasainen lainsäädäntö)


(Mr. Niilo Paasivirta)