Suomen armeijasta tehdään pikkuvauvojen päiväkotia!

30.4.2001

Nyt tämä armeijan täydellinen vesittäminen alkaa jo mennä aivan liian pitkälle! Nyt ne vellihousut jo ehdottelevat, että armeija pitäisi lyhentää naurettavaan 4 kuukauteen, jonka jälkeen sitten - sotataitojen sijasta - opeteltaisiinkin suunnilleen virkkausta tai vaikkapa lastenhoitoa. Ilmeisesti armeijasta halutaan nyt tehdä jonkinlainen siviilipalveluksen pehmeämpi vaihtoehto!

Lisäksi tässä "uudessa uljaassa armeijassa" olisi mahdollisimman paljon naisia, että saataisiin "pehmeät arvot" kunniaan. Arvatenkin tässä uudistuksessa jätettäisiin aseetkin pois kokonaan. Mitäpäs Suomen armeija aseilla tekisi, totisesti. Kun vainolainen hyökkää, Suomen sotilaat harjoittavat rajalla kriisinhallintaa ja aseiden sijasta käsissä on lähinnä vaippoja ja tuttipulloja. Siinäpä vasta pelote hyökkääjille!

Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, mikä tässä jatkuvassa armeijan pilaamisessa on taustalla. Miksi juuri ruotsinkielinen ministeri haluaa tuhota Suomen puolustuksen? Ettei vain takana olisi kosto siitä, että suomalaiset eivät erityisemmin pidä pakkoruotsista. Huomaatteko, ettei kukaan eduskunnasta tai hallituksesta muuten ole millään tavalla kommentoinut tätä "uudistusta"? Eiköhän liene jo kaikille sanomattakin selvää, miksi ne vellihousut siellä istuvat. Rahan takia. Pääasia, ettei vain tee tai sano mitään, mikä herättäisi huomiota ja saattaisi viedä huippupalkatun "suojatyöpaikan".

Nythän onneksi on niin, että kun suomalaiset liittyivät EU:iin, se tarkoitti myös sitä, että liityimme Euroopan liittovaltioon, jolla on yhteinen puolustus. Ainoa toivomme, nyt kun Puolustusvoimat on lopullisesti vesitetty, on kiirehtiä tätä liittovaltioprosessia, jotta saamme ulkomaalaiset sotilaat suojelemaan maatamme viholliselta. Se tietenkin tarkoittaa myös itsenäisyyden loppua, mutta ehkä kuitenkin on parempi, että valloittaja tulee lännestä kuin eräistä muista ilmansuunnista.

Tämä on Suomen loppu. Toivottavasti bättrefolk nyt on tyytyväinen, kun Suomi on käytännössä jo palautettu takaisin Ruotsi-äidin helmojen hellään huostaan. Täytynee tässä alkaa opetella pakkoruotsia, että pystyy pitämään jonkinlaisen aseman yhteiskunnassa. Onhan nimittäin selvää, että vain ruotsinkielellä tässä maassa tulee enää pärjäämään. Ahkera ruskea kieli on myös välttämätön varuste tästä eteenpäin.


(Mr. Niilo Paasivirta)