EU:n on perustettava rahanturvajoukot!

21.1.2003

Viime aikoina jokainen ajatteleva ja aikaa seuraava kansalainen on varmasti huomannut, kuinka isänmaamme EU on täysin jälkeenjäänyt monissa asioissa. Meidän olisi etenkin otettava mallia maailman mahtavimmasta valtiosta, eli USA:sta.

Aina, kun USA:n taloudelliset edut vaarantuvat jollain tavalla, USA toimii väsymättä niiden hyväksi. Tarvittaessa öljyn saanti turvataan myös ripeän reippaasti nopeilla pommituksilla ja aseellisilla operaatioilla. Siinäpä mallia EU:n läski-laardi-lössykkäparlamentille, joka keskittyy omaan napaansa ja kahmimaan huikeita palkkioita.

Sanomattakin on selvää, että tilanne ei voi jatkua tällaisena. USA hallitsee kohta maailmantaloutta täysin ylivoimaisesti. Ja EU-parlamentti vaan istuu peräpukamillaan vuodesta toiseen ja kinastelee, kenen jäsenvaltion edustajia ei saisi tiettynä aikana kätellä!

EU:n on siis mitä kiireellisimmin perustettava rahanturvajoukot. Joukot on koostettava ammattisotilaista. Suomen ammattisotilaat ovat aina olleet maailman arvostetuimpia, joten on selvää, että osavaltiomme on rahanturvajoukkojen vankka perusta. Upseerikoulutusta on lisättävä erittäin tuntuvasti, jotta nimenomaan suomalaiset muodostaisivat rahanturvajoukkojen iskukykyisen ytimen.

Ranska ja muut ydinase-osavaltiot antavat rahanturvajoukkojen käyttöön myös taktiset ydinaseet, joilla voidaan tarvittaessa tehdä täsmäiskuja pahimpiin kriisipesäkkeisiin kuten pakolaisleireille. Kun meillä on vähintään yhtä järeät keinot kuin USA:lla, ja myös järkähtämätön tahto käyttää niitä, saavutamme selvän etulyöntiaseman.

Ja tulevaisuudessa, aina kun EU:n taloudelliset edut ovat millään tavalla uhattuna missä tahansa maailman kolkassa, meillä on heti valmis armeija, joka pystyy nopeasti iskemään ongelman ytimeen. Nykymaailmassa on selvää, että vain iskukykyinen armeija pystyy suojelemaan taloudellisia etuja. Tämän olemme oppineet kantapään kautta USA:n esimerkkiä ohjenuorana käyttäen.

Ehkä jo hyvin pian voimme olla taas ylpeitä meidän pojistamme, jotka suojelevat maamme etuja sankareina, läpi vaikeuksien ja kuolemanvaarojen. Jokaisen suomalaisen nuoren unelma olkoon kaatua isänmaamme EU:n puolesta taistelukentällä, antaen korkeimman uhrin, jonka ihminen voi antaa!


(Mr. Niilo Paasivirta)