Suomen puolustuksen uskottavuus on mennyttä!

26.6.2002

Tänä aamuna jouduin hirvittäväksi kauhukseni lukemaan mitä karmeimman uutisen, joka levitettiin ilmeisen tahallisesti mahdollisimman näyttävästi julkisuuteen kaikissa medioissa. Tämä vuosituhannen synkin uutinen julisti, että Puolustusvoimat aloittaa varusmiehien ja ammattisotilaiden huumetestauksen!

Tämä on Suomen LOPPU! Ensin miinakielto romutti suurelta osaltaan uskottavan puolustuksemme, nyt tämä uusin hirveä uutinen riistää Puolustusvoimiemme lopunkin uskottavuuden. Nyt on kaikki mennyttä. Suomen on nyt pakko luopua itsenäisyydestään ja liittyä NATO:n jäseneksi. Nyt meidän on otettava ulkomaalaiset sotilaat maahamme, pyhään maahan, jonka kamaraa ei vihollissotilas ole milloinkaan ennen tallannut.

Nythän on niin, että kaikki toki tietävät siviilipalvelusmiesten olevan narkkareita, sehän on fakta. Mutta miten joku VOI kuvitella, että Puolustusvoimissa kukaan voisi milloinkaan ottaa kannabispiikkiä tahi käyttää muita huumeita! Koskaan eivät varusmiehet tai kantahenkilökunta ole olleet edes epäiltynä huumeiden käytöstä. Nyt tämä luottamus on romutettu jonkun Puolustusvoimiemme ulkopuolisen tahon tavattoman lyhytnäköisellä päätöksellä.

Kukaan ei koskaan enää voi luottaa armeijaamme, kun se on asetettu syytteeseen huumeiden käytöstä. Tämä on ratkaiseva isku. Kunpa tämä tappava isku puolustukseemme olisikin edes tehty jonkin ylivoimaisen vihollisen toimesta, mutta ei, Suomen häviö lähtikin liikkeelle maamme sisältä. Omat koirat purivat. Suomi on nyt käytännössä myyty USA:lle, eikä maatamme enää ole olemassa.

Mutta Suomi on enemmän kuin sana. Suomi elää. Esi-isiemme verellä, hiellä ja kyyneleillä lunastettu isänmaamme ei milloinkaan unohdu. Se elää vielä niin kauan, kuin yksikään entisen isänmaamme kansalainen on hengissä. Se elää kansamme sydämissä iankaikkisesti.


(Mr. Niilo Paasivirta)