Suomen seuraava presidentti on valittu!

6.9.2005

Suomen kansan karttuisa käsi on puhunut. Iltapäivälehden järjestämässä Gallupissa Suomen kansa sai äänestää etukäteen presidentinvaalien 2006 ehdokasta, joka tulisi valituksi. Ja valtavalla ääniryöpyllä Suomen kansa on ylivoimaisesti päättänyt, että Suomen seuraava presidentti on Perussuomalaisten Timo Soini.

Hänellä on lähes vuorokauden jatkuneen äänestyksen mukaan aivan ylivoimainen enemmistö, 71,6 % äänistä. Häviäjäksi jäänyt Sauli Niinistö on kerännyt vain 12,0 % äänistä, Halonen ja Vanhanen kumpikin 6,4 %, ja loput ehdokkaat ovat jääneet marginaalisiksi. Näin ollen tämä asia on nyt aivan täysin päivänselvä: Timo Soini valitaan jo ensimmäisellä kierroksella Suomen tasavallan presidentiksi!

Uutta tietoa: Kansan mielipide taisi olla Iltapäivälehdelle kiusallinen, koska vaivihkaa kaikessa hiljaisuudessa ko. kysely on piiloitettu eikä sitä enää näy ko. lehden sisällysluettelosta. Iltapäivälehti siis on päättänyt kunnioittaa kansan mielipidettä tällä tavalla, toimimalla sensuurin ja pimittämisen esikuvana kaikelle medialle. Tällä hetkellä (6.9.2005 klo 12:30) Soini on kerännyt jo 72,5 % äänistä. Ääniä on annettu yli 27000 kappaletta. Saammepa nähdä, koska koko kiusallinen kansan selkeästi ilmaisema mielipide poistetaan kokonaan, koska tätähän toimittajat vasemmistolaisina eivät tietenkään halunneet. Kansa on taas väärässä, mutta eiköhän Iltapäivälehti pian jälleen kerro virallisen totuuden, jota kansan tulee noudattaa.

Viimeisin käänne, 6.9.2005 klo 17:30: nyt selkeän kansan mielipiteen kertova kysely on kokonaan nollattu. Lähes 30000 annettua ääntä katosi kankkkulan kaivoon. Tästä on tiedoitettu mm. eräälle toiselle Iltapäivälehdelle - ehkäpä sitä kiinnostaa kansan mielipide? Tässä kuvakaappaus sensuroidusta äänestyksestä.

Näin ollen jokaisen kansalaisen on jo nyt heti alettava valmistautua vallan vaihtumiseen, ja luettava Perussuomalaisten web-sivuja. Onhan selvää, että nyt kun viimeinkin presidentiksi saadaan ei-kommunisti ja mies, tullaan presidentin valtaoikeuksia erinomaisen tuntuvasti laajentamaan.

Ns. vanhojen puolueiden kannattajien on syytä alkaa valmistautua loikkaamaan Perussuomalaisiin. Koska "Vanhojen puolueiden valta- ja mielipidemonopolin haastaminen on puolueemme perustehtävä", kuten Perussuomalaisten tavoiteohjelma heti ensimmäiseksi kertoo, tullaan ns. vanhoilta puolueilta ylimmän vallan vaihtuessa eväämään aluksi mm. puoluetuki kokonaan. Toisessa vaiheessa, eduskunnan säädettyä lähes yksimielisesti Valtalain, muut puolueet tarpeettomina lakkautetaan.

Koska itse olen tietenkin selvästi ollut kaiken aikaa eräs Perussuomalaisten tärkeimmistä yhteistyökumppaneista, voitte varmasti nähdä minut jossakin korkeassa virassa, kun maamme eroaa EU:sta ja kaikki valta keskitetään jälleen suomalaisille Perussuomalaisille miehille. Esimerkiksi uusi valtion tiedoitusministerin (propagandaministerin) virka sopisi minulle. Puhunemme, veljet, siitä seuraavassa saunaillassa.

Perussuomalaisten tavoiteohjelma tullaan toteuttamaan kokonaisuudessaan viimeistä piirtoa myöten. Se on hyvä, sillä suurilta osin tavoiteohjelma jo noudattaakin Oikeita Mielipiteitä, tosin korjattavaakin löytyy. Onneksi tällä kertaa vallassa eivät tule olemaan kommunistit, joten vihdoin valtiovalta alkaa todella tunnustaa sen faktan, että Oikeat Mielipiteet ovat maamme päättäjille eräs tärkeimmistä ohjenuorista. Jo nythän olemme saaneet havaita, kuinka niin monet asiat ja ideat päättäjät ovat nimenomaan poimineet Oikeista Mielipiteistä, tietenkin teeskennellen ajatuksia omikseen.

Perussuomalaisten tavoiteohjelman toteuttamiseen kuuluu mm. seuraavia asioita. Sanomattakin on selvää, että nämä tulevat suunnattomasti kiukuttamaan kommunisteja, terroristien ja ruotsalaisuuden suojelijoita, ja niitä, jotka haluavat maahamme paljon ulkomaalaisia.

Työttömyys poistuu kokonaan tehokkaan velvoitetyöllistämisen avulla. Pitkäaikaistyöttömät laitetaan siis todellakin töihin, ketään ei päästetä enää hetkeksikään loisimaan yhteiskuntamme varoilla. Eikä enää järjestetä lainkaan tyhjänpäiväisiä työllistämiskursseja. Niillä ei ole mitään virkaa, kuten tavoiteohjelmakin kertoo. Eli, jos on perustettava metsätyöleirejä, ne perustetaan. Arvonlisävero ja työnantajamaksut puolestaan asetetaan niin alhaiselle tasolle, että ne, jotka haluavat palkata kunnollisia ihmisiä töihin, sen myös pystyvät tekemään.

Rikollisia vastaan isketään järkähtämättä valtavalla voimalla, kunnes jokainen rikollinen on kiinni ja linnassa. Perussuomalaiset kannattavat äärimmäisen kovia otteita rikollisuutta ja etenkin huumeita vastaan. Jokainen huumeen hallussapito tai käyttö johtaa aina ehdottomaan vankeustuomioon. Poliiseja tullaan lisäämään erittäin tuntuvasti ja poliisit saavat ennennäkemättömän laajat valtuudet. Vain näillä keinoin rikollisuus poistetaan ja huumeissa saavutetaan täydellinen nollatoleranssi.

Rehellisillä kansalaisilla ei toki ole mitään pelättävää, varsinkin kun uusi, riippumaton puolueen Perustuslakituomioistuin tarkkailee, että oikeus toimii puolueen ehdoilla ja noudattaa Suomen uutta perustuslakia. Niin, uusi perustuslaki on ilman muuta ohjelmassa, useimmat todelliset uudistukset vaativat selkeästi sellaista.

Maanpuolustuksemme uskottavuus vaatii tietenkin mm. ydinaseen, vaikkeivät Perussuomalaiset tässä vaiheessa sitä suoraan ohjelmassaan uskalla sanoa. Ehkäpä kuitenkin saamme päivityksen tavoiteohjelmaan monilta osin, nyt kun Perussuomalaisten voitto on aivan päivänselvä?

Perussuomalaisten mukaan perhe on yhteiskuntamme korvaamaton perussolu, jonka asemaa ei saa horjuttaa, eikä luonnottomasti laajentaa. Näin ollen kaikki ne, jotka ovat epäkelpoja saamaan lapsia, menevät vapaaehtoisesti steriloitavaksi, jottei tarvita pakkotoimenpiteitä. Homoliitoista ei enää kannata puhuakaan. Yhtä sukupuolta olevat vanhemmat tai vanhempi eivät voi kasvattaa tasapainoista lasta, joten jokaiselle lapselle tulee sekä isä että äiti. Pakkotoimenpiteiden sijasta Perussuomalaisten tavoiteohjelma vielä tällä hetkellä vihjaa mm. verotuksellisiin keinoihin, mutta nähnemme tässä asiassa ripeää kehitystä viimeistään vallan vaihtuessa.

Perussuomalaisten aluepolitiikka kannattaa koko Suomen tasapuolista asemaa. Omavaraisuus elintarvikkeissa on turvattava, joten kaikkia maalaisia ei enää tule päästää maamme suurkaupunkeihin (Jyväskylä, Helsinki, Tampere), vaan pääsääntöisesti heidän on pysyttävä omilla paikkakunnillaan.

Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähiten tärkeänä asiana, uusi presidentti tulee hoitamaan Suomen eroon EU:sta. Tarvittaessa väkivalloin, kuten aiemminkin on maamme itsenäisyyttä jouduttu pakon edessä puolustamaan. Tästä Puolue ei tingi.

Yhteenvetona, Perussuomalaiset ovat selkeästi kaikkein eniten Oikeita Mielipiteitä seuraava puolue, ja maamme uusi ylin valta tulee siis vihdoin antamaan niille todellista arvoa.


(Mr. Niilo Paasivirta)