Tasavallan Presidentin valitsee Suomen kansa!

20.1.2000

Nyt kun presidentinvaaliemme ensimmäinen kierros on ohi, on valittaen todettava, että ketään suositeltavaa ehdokasta ei toiselle kierrokselle päässyt! Siksi olen nyt sitä mieltä, että jokaisen on punnittava tarkkaan jäljellä olevien surkeiden jämien hyvät ynnä huonot puolet, ja tehtävä valinta täysin itse.

Tämän vaikean päätöksen tueksi haluan nyt puolueettomasti tuoda esille muutamia näkökohtia, joiden vastaukset ohjaavat kansaamme oikean valinnan tielle.

Tärkeintähän on, että ehdokas kunnioittaa Kotia, Uskontoa ja Isänmaata, jotka olkoon ehdokkaan mielessä aina tärkeimmällä etusijalla! Oikea ehdokas myös kannattaa rangaistusten merkittävää koventamista, sekä lisää määrärahoja poliisillemme. Näillä lakeuksilla eivät rikolliset riehu! Kuolemanrangaistus olisi myös palautettava.

Ehdokkaan on otettava kantaa maamme uskottavan puolustuksen jatkumisesta vähintään yhtä kovana myös jatkossa, ja mieluimmin puolustuksemme määrärahoja olisi myös lisättävä erittäin merkittävästi. Tännehän ei vihollinen hyökkää! Ja jos hyökkää, satoja tuhansia vihollisia tulee tuijottamaan särkynein silmin sinistä taivastamme.

Suorastaan törkeästi on julkisuudessa, peräti valtamedian toimesta, pilkattu urheilujärjestöjämme! Onneksi tästä tuli syyllisille erittäin ankarat rangaistukset. Suomalainen urheilu on puhdasta! Jo itsenäisyytemmekin on osaltaan velkaa suurille urheilijoillemme. Täten ehdokkaan on suosittava urheilun tukemista voimakkaasti myös jatkossa!

Terrorismi kettutyttöjen, vegetaristien, maanviljelijöiden, moottoripyöräjengien, ja muiden jengien muodossa on vakava asia! Ehdokkaan on otettava äärimmäisen tiukka linja terrorismia vastaan, ja rangaistuksia on kovennettava erittäin paljon!

Nuorisomme tila on erityisen huolestuttava. Ehdokkaan on tuettava nuorisomme kuntouttamista. Mihin on jäänyt esimerkiksi sotiemme aikainen työvelvollisuus? Kyllä rehti, reipas aito ruumiillinen työnteko on se, joka virkistäisi nuorisoamme.

Homoudesta voi eheytyä kristillisen uskon avulla. Tätä seikkaa ehdokkaan on vaalipaneeleissa korostettava. Vai haluaisitko, että Sinun lapsesi olisivat homojen himokkaiden katseiden kohteena?

Onneksi edes toinen ehdokas sentään kannattaa suurinta osaa näistä näkökannoista, jotka olen täysin puoleettomasti, ketään ehdokasta suosimatta, tuonut esille. Valinta on kansan. Siis, paras mies voittakoon vaalit!


(Niilo Paasivirta)