Harri Potter turmelee Suomen lapset!

12.12.2001

Vihdoinkin totuus on rohkeasti lausuttu julkisuuteen: Harri Potter opettaa viattomille lapsillemme, tulevaisuuden toivoille, saatanan palvontaa! Harri Potter -elokuvassa annetaan lapsille tehtäväksi opetella noituutta. Kuitenkin Raamattu selkeästi varoittaa meitä olemasta tekemisessä noituuden ja tietäjähenkien kanssa. Suomalaisilla on kristillinen arvopohja. Raamattu kieltää noituuteen ja velhouteen sekaantumisen.

Harri Potter on erityisen turmiollinen siinä suhteessa, että siinä juuri lapset houkutellaan mukaan. Viattomat, tavalliset lapset suistuvat noituuteen ja tietäjähenkien seuraan. Muutkin sadut, joissa esiintyy taikuutta, ovat siinä suhteessa aivan yhtä turmiollisia. Erilaiset Tuhkimo- jne. sadut pitäisi siis lapsiltamme ehdottomasti kieltää.

Melkein kaikki mitä lapsille nykyään kaupataan ja sontaluukusta työnnetään sisältää noituutta, väkivaltaa ja seksiä. Pitää ajatella, millaisia virikkeitä halutaan lapsille antaa. Onko se oikein, että lapsille jo aivan pienestä alkaen tarjotaan satanismia ja pimeyden henkivaltoja? Psykiatritkin ovat todistaneet, että Potter aiheuttaa lapsille pelkotiloja.

Potterin noidat ja velhot ovat ihan jotain muuta kuin Raamatussa, jossa ihmeet lähtevät aina pyhästä hengestä. Kristillinen henkiparannus on näin ollen täysin eri kategoriassa kuin noituus. Sanomattakin on selvää, että kristillisiä ihmetekoja ei saa missään tapauksessa edes verrata noituuteen!

Jatkossa maamme päiväkodeissa ja kouluissa tullaan kaikki taikuutta sisältävät sadut kieltämään. Näihin kuuluvat sellaiset turmiolliset, pakanuuden ajoilta peräisin olevat sadut kuin Punahilkka, Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen, jne. Nämä sadut eivät ole lainkaan niin viattomia kuin miltä kuulostavat. Taikuuden lisäksi niissä on aina kieroutuneita seksuaalisuuteen liittyviä likaisia asioita ja iljettävää väkivaltaa.

Myös kirjastoista, etenkin lastenosastoilta, kaikki sadut ja muut noituutta sisältävät kirjat on poistettava ja poltettava. Vanhempien on itse tartuttava toimeen, jos viranomaiset eivät aloita näitä erinomaisen tarpeellisia toimenpiteitä välittömästi. On toki hyvä aloittaa saastan siivoaminen ensimmäiseksi kodin piiristä. Käypä tarkistamassa lastesi huoneet huolellisesti. On syytä tutkia kirjahyllyn lisäksi myös lasten omat laatikot ja salapiilot. Lue myös lapsen päiväkirja huolellisesti läpi, jotta pystyt ajoissa torjumaan turmiolliset vaikutukset lapsen psyykeen.

Myös sotalelut ovat ehdottomasti kiellettävien listalla. Eikö näinä maailmanlopun ja antikristuksen tulon aikoina totisesti lapsille tarjoilla sodan kauhuja jo muutenkin tarpeeksi? Kaikki aselelut, tankit, pyssyt, jousipyssyt, kirveet, miekat, ja ties mitä kaikkea kaupat ovatkaan täynnä, kaikki nämä on kiellettävä. Miksi kaikki viaton ja puhdas pitää turmella? Näen aselelujen kauppiaat lähes yhtä pahana kuin oikeat asekauppiaatkin.

Nythän on selvää, että tämä totuus herättää eräissä piireissä välittömästi raivoisan vastalausemyrskyn. Ateisti-evolutionisti-salaliittolaiset ovat aina valmiina pilkkaamaan Jumalaa, ja keksivät varmasti tästäkin oikeasta mielipiteestä mitä ihmeellisimpiä saivarteluja, jotta voisivat pilkata ja herjata pyhiä asioita! On törkeää, kuinka hyökätään aina juuri niiden kimppuun, jotka vain haluavat lastemme parasta.


(Mr. Niilo Paasivirta)