Posti on taas laiminlyönyt velvollisuutensa!

16.4.2001

Jälleen kerran nähdään taas se, miten monopoliyhtiö voi tehdä Suomessa ihan mitä huvittaa, ja totisesti, röyhkeän törkeästi käytetään kaikki mahdolliset tahallisen kiusanteon ja rahankeruun menetelmät, ennen kuin isänmaamme EU tekee lopun Suomen kommariyhtiöistä. Missään muussa maassa ei todellakaan joku kauppias sanele sitä, mitä asiakkaan pitää nöyrästi tehdä, jos haluaa palvelua! Ei todellakaan, vaan muissa maissa asia on päinvastoin. Kyllä se kalliilla rahoillaan maksava asiakas saa palvelua, eikä päinvastoin. Nyt asiaan on onneksi tulossa muutos, kun yhä useampi tyytymätön asiakas alkaa Suomessakin valveutua vaatimaan sitä palvelua, mitä hänelle kuuluisi.

Ensin posti pakotti kaikki asiakkaat viemään postilaatikot kauas pois pihasta. Lakimieheni katsookin, että tässä vaiheessa postilaatikot siis siirtyivät käytännössä postin hallintaan ja valvontaan. Eihän postilaatikko edes ole enää omistamassani pihassa, joten miten minä voisin sitä valvoa?

Näin ollen, koska postilaatikko on jälleen kerran rikottu, on lain mukaan päivänselvää, että posti on laiminlyönyt valvontavelvollisuutensa. Postilaatikko, jonka he ovat itse halunneet siirtää pois asiakkaan hallusta, on siten postin vastuulla, ja posti sen myös korvaa, koska ei ole valvontavelvoitettaan suorittanut.

Kaikki ne, joiden postilaatikko on pakkosiirrätetty pois omasta pihasta, lähettäkää tekin lasku rikotusta postilaatikosta, sekä kaikista rikotun postilaatikon uusimisesta aiheutuvista kuluista (ajanhukka: 300 mk jokaiselta alkavalta tunnilta, auto- ja taksimatkat, jne.) postiin. Sillä postihan on vastuussa laatikoistaan, jotka eivät enää sijaitse asiakkaan omassa pihassa.


(Mr. Niilo Paasivirta)