Pörssikurssit ylös - Suomi nousuun!

3.7.2003

Maailmanlaajuisesti arvostettuna sijoittajaguruna ja huippuälykkäiden ihmisten kerman terävimmässä kärjessä olen luonnollisesti ollut aina erittäin vaatimaton, huomaamaton ja mieluimmin taustalla pysyttelevä henkilö, enkä koskaan tahdo julkisesti esittää mielipiteitäni asioista. Vaikeassa tilanteessa katson kuitenkin velvollisuudekseni toimia Isänmaamme asialla, ja antaa ihan pikkuisen apua ja vihjeitä maamme pörssiyhtiöille. Onhan hyvinvointivaltiomme sentään suurelta osin näiden yhtiöiden varassa.

Kuten aina, jotkut ratkaisut ovat niin yksinkertaisia, niin päivänselviä, että tarvitaan minunlaiseni yliälykäs huippunero ne huomaamaan. Vain vuosien kokemus, ylivertaiset synnynnäiset kyvyt, sekä elämän koulun ankara jalostus tuovat sitä oikeanlaista nöyryyttä ja vaatimatonta, syvää tietoa, jota asioiden kokonaisvaltaisen yleiskuvan hahmottaminen vaatii. Näin ollen katson olevani Suomen viimeinen toivo ja maamme talouden pelastaja.

Nythän on niin, että joka kerta kun Nokia tai Teelia-Sonera ovat ilmoittaneet laajoista irtisanomisista, niiden osakekurssit ovat poikkeuksetta aina kääntyneet huimaan nousuun. Korrelaatio on kenties liian ilmeinen, se on liian selvä, jotta sitä voisi joku minua vähemmän vaatimaton ihminen pystyä huomaamaan.

Sanomattakin on siis selvää, että ratkaisu maamme taloudellisiin vaikeuksiin on se, että kaikki pörssiyhtiömme irtisanovat välittömästi kaikki työntekijänsä. Tämä nostaa niiden kaikkien pörssikurssit ennennäkemättömän valtavaan nousuun! Kun pörssikurssit nousevat, valuuttaa virtaa maahamme suunnattomia määriä ja maamme pystyy välittömästi maksamaan kaikki velkansa pois, ainoana maana koko maailmassa.

Siunausta tuo myös se, että kun kotimaisista, AY-liikkeen turmelemista, laiskoista, typeristä, muka korkeasti koulutetuista mutta kuitenkin taitamattomista tunareista, eli suomalaisista työntekijöistä päästään viimeinkin täydellisesti kokonaan eroon, voimme siirtää suuryritystemme toiminnot vihdoin kokonaisuudessaan halvan työvoiman maihin. Tästä yritystemme vakavaraus pelkästään paranee, ja voimme investoida yhä laajemmin, ja vallata lisää markkinoita maailmalta.

Mikäli asioista päättävät tahot eivät ota minun neuvojani erittäin vakavasti, se on Suomen loppu. Taloutemme romahtaa lopullisesti, ja siitä seuraa lama, jonka syvyys edelliseen lamaan verrattuna on kuin pyhän Raamattumme kuvaileman Helvetin yhdeksän piirin syvyys. Jokainen asioita syvällisesti ajatteleva henkilö päätyy väistämättä samoihin tuloksiin kuin minä. Ne, jotka eivät päädy, ovat typeryksiä.


(Mr. Niilo Paasivirta)