Poliisille lisää valtuuksia!

Armaan Suur-Suomemme kansan kärsivällisyys alkaa nyt kyllä jo olla venytetty äärimmäiseen mittaansa. Eikö jo pyhien paikkojen tuhopoltto ollut viimeinen pisara! Kaiken maailman huligaanit, luonnonsuojelijat, saatanan palvojat, huumekauppiaat, homot, sivarit ja muut rikolliset tekevät ihan mitä huvittaa, eikä kukaan puutu asiaan!

Varoitanpa päättäjiä vakavasti: mikäli asioihin ei tule aivan heti korjausta, on selvää, että kansa ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja lynkkaukset alkavat. Taistelivatko urheat miehemme sodissa aivan turhan takia, ja olisiko se henki muka jo hiipunut? Ei, kyllä kansa toimii jos kerta kaikkiaan ei mitään muuta vaihtoehtoa ole! Siispä, ottakaa nyt jo äkkiä itseänne läskisestä niskastanne kiinni, kaikki te eduskunnan parisataa laiskaa laardipyttyä, ja tehkää edes kerrankin yksikin asia oikein!

Eli poliisille olisi nopeasti saatava erittäin tuntuva korotus määrärahoihin ja valtuuksiin! Poliisille pitäisi saada vapaa puhelimien- ja keskustelujen kuunteluoikeus. Myös olisi tärkeätä saada heille oikeus soluttautua rikollisjärjestöihin, kuten moottoripyöräjengeihin, luonnonsuojelijoihin, huumejengeihin, anarkisteihin, homo- ja lesbojärjestöihin ynnä epämääräisiä asioita ajaviin pieniin "puolueisiin".

Ei ole myöskään syytä unohtaa USA:n mallia, siellä esimerkiksi oikeus lavastaa huumekauppoja ja muita rikoksia on antanut erinomaisia tuloksia! Myös takavarikko- ja kotietsintäoikeuksia olisi syytä laajentaa erittäin paljon. Kotietsintälupa tulisi saada, vaikkei mistään raskauttavastakaan rikoksesta olisi epäilyä, sillä usein kotietsinnässä kuitenkin voidaan löytää rikollisten kodeista laittomia aseita ja huumeita.

Olisi syytä myös laajentaa pidätysoikeuksia, etteivät rikolliset heti pääsisi takaisin kaduille varoittamaan jengiään ja uhkailemaan todistajia. Eihän tällä nykyisellä tavalla saada mitään aikaan oikeudessa!

On täysin naurettavaa väittää, että tämä kaikki johtaisi poliisivaltioon. Ei suinkaan, onhan Suomen poliisi aina ollut tunnettu mitä puhtaimmista ja ylevimmistä periaatteistaan lain puolella. Korruptiota ei Suomessa ole, toisin kun kaiken maailman banaanivaltioissa! Tavallisella, rehdillä suomalaisella ei koskaan ole mitään pelättävää poliisin taholta!


(Niilo Paasivirta)