Pierutautisten terrori kuriin!

8.10.1998

Nythän on kovin suosittu tämä eräs nykyajan muotisairaus, nimittäin se, josta sen muka niin onnettomat uhrit käyttävät hienostelevaa nimitystä "laktoosi-intoleranssi". Miksi turhaan hienostella, kun onhan yleisesti tunnettua, että "taudille" parempi nimi on yksinkertaisesti pierutauti.

"Taudista" kärsivät ovat alituiseen vaatimassa laktoositonta sitä ja laktoositonta tätä, aiheuttaen normaaleille ihmisille suurta vaivaa ja haittaa. Kuitenkin on selvää, että pierutauti on täysin psyykkinen sairaus. Lääkäritkin tämän tietävät, mutta eivät pierutautisten poliitikkojen ja muiden vainoharhaisten hörhöjen pelossa uskalla tätä julkisesti kertoa.

Pierutauti on myös lääketeollisuudelle tärkeä tulonlähde, sillä sen varjolla saadaan myytyä kaikenlaisia kalliita huuhaalääkkeitä "taudista" kärsiville. Siksi lääketeollisuuskin yrittää ankarasti pitää salassa yleisesti tunnetun tosiasian, että tämä "tauti" paranee yksinkertaisella keinolla.

Pierutautisen parannus on mitä yksinkertaisin: juotetaan "sairaalle" joka päivä runsaasti maitoa tahi laitetaan hänet nauttimaan jotain muuta runsaasti laktoosia sisältävää ruoka-ainetta. Ja kohta "tauti" on ohi!

Tätä tosiasiaa eivät monet pierutautiset millään suostu uskomaan. On käsittämätöntä, kuinka pahasti heidän päähänsä on moinen harhaluulo isketty. Olisikin jo korkea aika, jotta kaikki viranomaiset ja muut tahot ryhtyisivät mitä pikimmin eliminoimaan tätä "tautia", josta on kunnollisille ihmisille vain haittaa.


(Mr. Niilo Paasivirta)