Otetaanpa oppia Venäjän johtajalta!

26.10.2000

Venäjän väkiluku vähenee nopeaa vauhtia, lähinnä siksi, kun ihmiset juovat ja tupakoivat siellä itsensä kuoliaaksi. Täällä kotisuomessakin väkiluku on huolestuttavasti vähenemässä, jopa niin paljon, että joku ministeri hourailee tuovansa 2 miljoonaa työntekijää ulkomailta! Kerrassaan järjetön ajatus. Kyllä suomalaisten itsensä on alettava aktiivisesti tehdä lapsia.

Venäjän johtoportaaseen kuuluva Vladimir Zhirinovski on kerrankin oikealla asialla, kun esittää niitä samoja väestönkasvua parantavia menetelmiä, joiden kannalla itsekin olen aina ollut. Alle 42-vuotiaille naisille pitäisi meilläkin asettaa kymmenen vuoden ulkomaanmatkakielto. Mutta lisäksi olisin sitä mieltä, että alle 42-vuotiaiden suomalaisten naisten pelehtiminen ulkomaalaisten kanssa olisi ehdottomasti kiellettävä! Onko siinä järkeä, että hankimme maahan puoliksi pakolaisia uusia kansalaisia? Nykyisetkin pakolaiset tuovat jo ihan riittävästi ongelmia.

Toinen Zhirinovskin idea oli, että valtio kutsuisi armeijassa palvelevien varusmiesten vaimot ja tyttöystävät tapaamaan miehiään. Tässä on järkeä. Varusmiespalveluksessa oleva suomalainenkin mies on parhaassa, terveimmässä iässään lasten hankkimista varten. Pitäisi suorastaan myöntää lastenhankkimislomaa varusmiehille, joilla on vaimoja.

Kolmanneksi Zhirinovski sallisi moniavioisuuden. Hänen mielestään hedelmällisessä iässä oleville miehille pitäisi sallia ainakin neljä vaimoa. Suomessakin pitäisi ehdottomasti aloittaa vakavat keskustelut ja valmistelut moniavioisuuden sallimiseksi! Muistammehan, että Raamattummekin sallii moniavioisuuden. Yksiavioisuus on katolisen kirkon salajuoni.

Niin Venäjällä kuin Suomessakin epäilemättä kaikenlaiset kukkahattutädit ja pakolaisten ystävät alkavat heti vastustaa näitä hyviä uudistuksia vaahto suusta roiskuen! He lässyttävät tasa-arvosta ja ties mistä. Totuutta noiden viherpiipertäjien sönkkäys ei kuitenkaan poista, ja totuus on se, että suomalaiset ovat vähenemässä.


(Mr. Niilo Paasivirta)