Eikö nyt ole jo LOPULTAKIN aika!

13.7.1999

Nyt tämä jahkailu alkaa jo kerta kaikkiaan kyllästyttää ihan täydellisesti! VIELÄKÄÄN ei ole tässä asiassa parannusta tapahtunut, vaikka olemme jo vuosia odottaneet. Miksei Suomessa jo toimita? Asiahan on ollut jo mitä päivänselvin jo useiden vuosien ajan! Parhaat asiantuntijammekin ovat jo sanoneet, että Windows NT korvaa Internetin riemunkirjavat systeemit.

Tällä hetkellä, kun netti on pullollaan kaikenlaisia unixeja, linuxeja ja muita virityksiä, jotka eivät noudata teollisuusstandardia, pääsevät hakkerit, eli tietokonemurtoja harrastavat rikolliset, riehumaan netissä vapaasti. Nuo rääväsuiset kurittomat kakarat myöskin kirjoittelevat jatkuvasti asiattomia vastauksia uutisryhmiin, joissa aikuiset alan ammattilaiset haluaisivat keskustella Microsoft Windowsin kehittämisestä.

Kun nyt saataisiin ensin jokaiseen tietokoneeseen edes Suomessa Windows NT, joka on toki helppo sitten päivittää Windows 2000:een, vaikeutuisi hakkereiden "työ" tavattomasti, tai se kävisi suorastaan täysin mahdottomaksi. Windows on nimenomaan turvallinen, kun vertaamme esim. ns. "vapaaseen" linuxiin, joka lähdekoodikin jaetaan ympäri maailmaa kaikenlaisten hakkerien käytettäväksi! Ei ihme, että unixien turvallisuus on surkea.

Windows on erityisesti laadittu turvallisuutta silmälläpitäen! Ja mikäli vielä joku jotenkin ihmeellisesti jonkin vian löytää, on se samassa jo korjattu, ja Microsoft hoitaa päivityksen välittömästi koko maailmaan. Linuxien ja muiden epämääräisten viritelmien päivitykset sen sijaan tulevat milloin sattuu, jos silloinkaan, eikä niihin voi edes luottaa, sillä hakkerit voivat huvikseen jaella kaikenlaista "kivaa" koodia sekaan. Onhan se jo kaikille asiantuntijoille selvinnyt, että vain Microsoftin kaltainen luotettava yritys on se, johon tosimaailmassa luotetaan.

Kun linux-uskovaiset ja muut hakkerit työnnettäisiin pois netistä puskutraktorilla, ja laitettaisiin tilalle aitoja Microsoft Windows -käyttöjärjestelmiä, olisi se hyvä alku.


(Niilo Paasivirta)