Tunnista oikeamieliset!

31.10.1999

Viime aikoina on etenkin Internetissä alkanut esiintyä yhä laajenevassa mitassa vääriä mielipiteitä. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen isänmaallinen kansalainen tunnistaa tuon kohinan, roskan, suorastaan laittoman yhteiskuntamme vastaisen toiminnan seasta ne harvat jyvät, oikeamieliset kirjoitukset, joiden siivittämänä maamme korkeimmat moraaliset ja kristilliset arvot nousevat kuin Icaroksen siivin kohti taivasta!

Ensinnäkin, jokaisen oikeamielisen kirjoituksissa on nähtävissä syvä kunnioitus kansamme jo ikiajoista periytyviä perusarvoja kohtaan. Näitä arvoja ovat poikkeuksetta koti, uskonto ja isänmaa! Nykyajan nuorisolle, tuolle pohjasakan alhaisimmalle häpeätahralle, rappeutuneelle heavy-musiikin ja okkultismin raunioittamalle saastalle nuo pyhät sanat eivät tietenkään merkitse mitään! Nuorisolle olisi pelastukseksi vain erittäin kiireellinen kurinpalautus, tarvittaessa ruumiillistakin kuritusta käyttäen. Kyllä lapsi nimenomaan oppii, kun annetaan vitsoilla paljaille pakaroille. Lapsi tarvitsee tukea ja turvaa, ja niiden peruslähtökohta on tiukkojen rajojen asettaminen. Ankara mutta hellä ote lapsen kasvatukseen tuottaa tasapainoisen ja terveen aikuisen.

Toiseksi, perusarvojen toteutumista jokainen oikeamielinen isänmaallinen kansalainen tahtoo suorittaa nimenomaan omin kansallisin voimin. Ja sehän tarkoittaa, että maassamme pyritään mahdollisimman pitkälle itsenäisyyteen ja omavaraisuuteen. Ei tietenkään ole väärin käydä runsaasti kauppaa, päinvastoin - suomalaiset vientituotteethan ovat laadun ja puhtauden ansiosta tunnettuja maapallomme jokaisessa kolkassa! Suomen kansan hyvinvoinnin perusta ovat metsä- ja maatalous. Niitä meidän on tuettava kaikin tavoin. Eikä se tuki tarkoita välttämättä rahaa, mikä eräiden saivartelijoiden mieleen tulee heti - siitä ilmeisesti puhe mistä puute. Voimmehan tehdä muutakin kuin maksaa taas jälleen kerran rahaa. Nuorisollemme olisi erinomaisen hyväksi päästä ankariin metsä- ja maatöihin! Se olisi heille kasvattava kokemus.

Kolmanneksi, jokaisen oikeamielisen mielipiteissä on nähtävä selkeä kunnioitus maamme kaunista luontoa kohtaan. Kaikenlaisten "viherpiipertäjien", jotka muuten poikkeuksetta asuvat suurkaupunkien keskustoissa, jatkuva parjaus ja juonittelu alkavat muuten jo ärsyttää pahan kerran! Nuo "luonnonsuojelijat", joilla ei sivumennen sanoen ole mitään käsitystä koko luonnosta, herjaavat ja mustamaalaavat jokaista, joka vain uskaltaakin esimerkiksi metsästää! Kerrassaan naurettavaa, nimittäin jokainen kunnon kansalainen kyllä sangen hyvin tietää, että hirvi-, karhu- ja susikantaa on rajoitettava tiukasti, ja kyseisten petojen metsästys on kuulunut suomalaisten elämään jo vuosisatojen ajan. Ihminen on petojen ainoa luontainen vihollinen.

Neljänneksi, jokaisella oikeamielisellä kansalaisella on tiukka ja selkeä poliittinen linja. Nykypoliitikot ovat ilmeisesti jonkinlaiseja muotimalleja, eivätkä päättäjiä! Mitä suuremmat skandaalit, sen todennäköisemmin henkilö valitaan eduskuntaan. Mistä lie tullut sekin käsittämätön "neronleimaus", että misseys tai hyvä urheilusuoritus muka tekisi nyky-yhteiskunnassamme ihmisestä pätevän päättäjäksi! Ehei, onhan selvää, että päättäjiksi tulee valita nimenomaan ihmisiä, jotka seuraavat tiukasti päätöksentekoa ja joilla on selkeä kuva asioista. Tällaiset kaikkein korkeimmiksi johtajiksi sopivat ihmiset tunnistaa esimerkiksi heidän kirjoituksistaan, jotka käsittelevät päivänpolttavia asioita selkiyttäen ja selkeän päämäärän omaten.

Siinäpä oli neljä kohtaa näin aluksi. Jo noillakin eväillä on kansalaisillamme hyvä mahdollisuus päästä jyvälle siitä, kuka ihminen tässä maassa on oikeassa!


Copyright © 1999 (Niilo Paasivirta) ()