Oikea mielipide!

16.8.1999

Eräässä uutisryhmässä esitettiin salanimellä mielipide, joka oli selkeän väärä, mutta matki minun mielipiteitäni! Täten on toimittava, jotta vääriä mielipiteitä ei sotketa minun mielipiteisiini! Minä olisin kirjoittanut ilman muuta näin:

Sairaat, mielipuoliset tekstit, joissa pilkataan esim. uskontokunnan maallista päämiestä tahi suositaan kehitysoppia, pitää poistaa sfnet-uutisryhmistä! Sfnetillä on myös vastuu kirjoituksista (vrt. lehtien yleisön osastot). Kaikkien uskontoa tahi jotain henkilöryhmää tahi uskonnollisia tilaisuuksia pilkkaavien tekstien on johdettava syytteeseen ja ankarimpaan lain sallimaan tuomioon (vrt. hiihtoliiton tapaus). Minua kaikki kirjoitukset loukkaavat syvästi, joten vaadin ilman muuta suuret korvaukset kaikista kirjoituksista, joita kirjoitetaan ilman minun hyväksyntääni!

Yleisellä tasolla sanottakoon, ketään erityisesti tarkoittamatta, että jos joku saastainen, kieroutunut perverssi - epäilemättä sodomiaa harrastava - ihmisen kaltainen olio haluaa kirjoituksillaan vain ärsyttää harrastuksiensa, esim. seinien ja eräiden julkisten rakennusten ovien töhrimisten, hautakivien kaatelun, tuhopolttoyritysten yms. mediasta tuttujen tekojen väliajoilla muita oikeita ihmisiä, niin tehköön se sitten vaikka kammiossaan henkisen onaniansa tahdissa tatuoinneilla oman napansa ympärille (mikäli sinne enään mitään sekaan mahtuu), tahi lävistyksien - minkälainen sairas mieli tarvitaan että ottaa lävistyksiä? - taikka niin kuin sairaaloissa, joissa varataan kuulemma paperia ja värikyniä tällaisten oireiden ilmaannuttua. Sairaalan tädit sitten ripustavat ne, niinkuin kotona ennen, jääkaapin oveen.

Toki tuollaisille rikollisille oikea paikka ei ole sairaala, vaan vankila. Rienaajat on suljettava yhteiskuntamme ulkopuolelle. Ennen vanhaan asiat olivat toisin. Silloin päitä putoili, rikoksesta tuli seurauksena nopeasti Jumalan kosto. Tämä vahva moraali kantoi kansamme myös vaikeiden aikojen läpi! Miten lie käy sitten, kun vihollinen tunkeutuu maahamme? Olisiko nykynuorista muka maamme puolustajiksi? Ei hyvältä näytä.

Kyllä se Suomen Armeija olisi eräistäkin tapauksista tehnyt oikeita Miehiä. Olemmeko jo nyt viimeinkin nähneet, kuinka sivilipalvelus on vaikuttanut maahamme? Mutta rappio alkaa epäilemättä jo peruskoulusta, sillä siellä opetetaan kehitysoppia ja muita tiedeuskovaisten, eli uskontomme ankarien vastustajien "teorioita". Onhan selkeästi jo kerta toisensa jälkeen todistettu, kuinka kehitysoppi on väärässä, ja Raamattu oikeassa. Lisäksi aborttien - murhien - salliminen maassamme on alentanut syntyvyyden täysin surkealle tasolle, ja täten muualta tulee ihmisiä tilalle. Suomalaisuus kuolee tällä vauhdilla!

Maamme surkea tilanne vaatisi pikaisesti vaikkapa sitä vanhaa kunnon Talvisodan Henkeä. Ajatelkaapa tätä: kun lähden tästä töihin, tulee useinkin vastaan tässä aivan talon lähellä yläasteen koululaisia, jotka ovat pukeutuneet törkeän epäsiististi. Tukka on suuri takku, tai peräti kirkuvan väriseksi värjätty. Käytös on iljettävää syljeskelyä, tupakointia - ja arvattavasti huumeet ja alkkoholi kuuluvat myös aina kuvaan - ja vanhemmille henkilöille ei osoiteta kerta kaikkiaan minkäänlaista kunnioitusta. Nuo hulikaanit eivät koskaan anna vanhemmilleen tietä, ja huutavat ja kiljuvat sietämättömästi, käyttäen tietenkin äärettömän törkeää kieltä, josta vanhaan hyvään aikaan olisi seurannut välittömästi suun peseminen saippualla, raportointi koululle, kunnon raipparangaistus, jälki-istuntoa sekä käytöksenalennus. Ovathan koululaiset koulussa myöskin koulumatkalla, ja heitä koskevat koulun säännöt!

Saastaisen rappion lähde on myös televisio. Kauhistuneena olen pakotettu seuraamaan, kun sieltä ilta toisensa jälkeen tulee kovaa pornoa! Alastomat naiset keikistelevät ruudussa, ja kaikki "viihde" sarjat suorastaan yllyttävät esiaviolliseen seksiin ja onaniaan! On kerta kaikkiaan käsittämätöntä, kuinka tämmöinen tilanne on voinut syntyä - ja onpa televisiolta kerrassaan poistettu ennakkotarkastus kokonaan! Mutta eipä tilanne liene parempi elokuvissakaan, nekin suorastaan tihkuvat luonnotonta seksualisuutta.

Taistelivatko sotaveteraanimme sen takia, että maamme saisi vajota uskonnottomuuden ja rappion suohon? Kyllä nyt tarvittaisiin vanhoja hyviä 1. Testamentin lakeja kiireellisesti! Vaadin, että sensuuri aloitetaan mitä pikimmin. Se on kansamme parhaaksi. Olen valmis vaativaan sensorin tehtävään palvelemaan maatamme.


(Niilo Paasivirta)