Tietokoneohjelmat on maksettava kuukausittain!

21.10.2000

Nyt tämä piraattien jatkuva laiton toiminta alkaa mennä jo kerta kaikkiaan liian pitkälle! Eikö nyt pitäisi puuttua laittomuuksiin ihan maailmanlaajuisesti? Nyt siihen on mahdollisuudet, koska Internet on saatavissa jo ihan jokaiseen kotiin.

Erinomaisen hyvä ratkaisu kaikin tavoin piratismiongelmaan on Microsoftin tuleva kuukausimaksuperiaate. Eli Windows-käyttöjärjestelmä ostetaan kaupasta, ja sen jälkeen maksetaan kuukausimaksut. Muuten ohjelma lakkaa toimimasta. Vain rekisteröidyt ja kuukausimaksut maksaneet käyttäjät voivat käyttää ohjelmaa.

Microsoftin erinomainen innovaatio ratkaisee kertaheitolla kaikki piratismiongelmat! Laittomat kopiot ovat täysin hyödyttömiä, koska jokaisella ohjelmalla on yksilöity tunnus, jonka perusteella kuukausimaksut maksetaan.

Käyttöjärjestelmä tarkistaa Microsoftin palvelimelta säännöllisesti, onko kuukausimaksut hoidettu, ja samalla saadaan automaattisesti paljastettua laittomat kopiot. Microsoftin käyttöjärjestelmään voidaan helposti liittää standardoitu tapa, jolla sovellusohjelmat voivat tehdä samalla omat tarkistuksensa.

Sovellusohjelmia kehittävät yritykset vuokraavat tarkistuspalvelut Microsoftilta ja laskuttavat kuukausimaksut itse asiakkailta. Microsoftin ansiosta pääsemme lopullisesti eroon piraattikopioista!


(Mr. Niilo Paasivirta)