Nuorisolaki!

28.1.1998

On kertakaikkiaan törkeää, kuinka nykyajan nuoret ovat täysin kurittomia ja vailla minkäänlaista kunnioitusta Isänmaatamme ja sen puolesta taistelleita ihmisiä kohtaan! Kaiken maailman sivarit, homot, kettutytöt, ja eläinaktivistit - joilla ei ole kerrassaan mitään tekemistä eläinsuojelun tai kunnollisen luonnonsuojelun kanssa - saavat riehua ja harjoittaa ilkivaltaa ynnä terroritekoja ilman että poliisi puuttuu asiaan.

Oikeusministerimme Häkämies on täysin oikeassa. Nyt on puututtava kiireesti näiden häiriköiden mellastukseen uusilla laeilla, jotka on saatava voimaan erittäin kiireellisessä järjestyksessä.

Ensinnäkin, on asetettava kaikille alle 18-vuotiaille ulkonaliikkumiskielto, joka alkaa talvisin klo 18 illalla ja kestää klo 6:een aamulla, kesäisin se alkakoon klo 19 illalla ja päättyköön klo 5 aamulla. Ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta olisi ensimmäisellä kerralla seurauksena vakava varoitus ja nuoren palauttaminen kotiinsa. Toisella kerralla vanhempien olisi maksettava ankarat sakot. Kolmannella kerralla kovien sakkojen lisäksi nuorisorikolliselle olisi annettava kuusi raipaniskua. Törkeästä ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta olisi seurauksena yhteiskuntapalvelua ja raipparangaistus.

Ilkivallanteosta olisi aina seurattava ruumiillinen rangaistus. Voimme seurata esim. Singaporen esimerkkiä tässä asiassa, siellähän on saatu hyviä tuloksia tuhrimisen tms. estämisessä kun on otettu raipparangaistus käyttöön.

Olen kuullut, että nuorisomme harrastaa turmiollisia "Live Aktion Role Playing" -pelejä. Nuoret tekeytyvät vampyyreiksi ja suorittavat merkillisiä rituaaleja, mm. veren juontia. Tämänkaltainen toimintahan pohjautuu saatanan palvojien suosimaan "Dungeons & Dragons" -peliin, joka on USA:ssa oikea maanvaiva. Tuhannet lapset ja nuoret ovat joutuneet kansainvälisen saatananpalvontaliigan orjiksi. Kultti harrastaa aivopesua, lapsipornon tuottamista, ja sillä on suora yhteys kansainväliseen huumausainemafiaan. Nämä ns. "Live Aktion Role Playing" pelit olisi kiellettävä Armaassa Suur-Suomessamme mitä pikimmin, etteivät lapsemme joudu saatanan palvojien kultin uhreiksi!


(Niilo Paasivirta)