Röyhkeät nulikat netissä!

30.6.1999

Nuorison jatkuva röyhkeys alkaa jo kerta kaikkiaan mennä liian pitkälle! Nuo täysin kurittomat nulikat kirjoittelevat uutisryhmiin jatkuvasti törkeitä loukkauksia ja karkeaa kieltä, tietenkin turvallisesti jonkin ilmaisen palvelun takaa salanimimerkillä. Eiväthän he nyt omalla nimellään uskalla kirjoittaa, nuo raukkamaiset pelkurit.

Noiden röyhkeiden nulikoiden kirjoituksista huomaamme myös, kuinka kaikki kuri, järjestys ja asiallisuus on peruskouluistamme hävinnyt. Heidän kirjoituksensa ovat surkeaa slangia, täynnä kielioppi- ja muita virheitä. Minkäänlaista asiaa ei siinä roskassa ole, jolla he uutisryhmät täyttävät.

Nyt olisi mitä pikimmiten järjestettävä jotain kontrollia uutisryhmiin. Nimettömien kirjoituksien kirjoittaminen olisi kiellettävä, jotta voisimme saada nulikat kuriin. Tuollaiset nulkit kaipaavat selvästi kunnollista kuritusta, joskin lakimme valitettavasti kieltää Raamatun ja uskontomme mukaisen ruumiillisen kurituksen kepillä.

Onhan selvää, ettei uutisryhmiin ole asiaa kuin rehellisillä ja aikuisilla Isänmaallisilla Suomalaisilla. Kaikenlaiset nulikat on verkostamme karsittava pois, etenkin nimimerkillä jatkuvasti törkeitä loukkauksia ja häirintää viljelevät häiriintyneet nuorisorikolliset.

Noille tekemisen puutteessa riehuville lapsille olisi järjestettävä valtion puolesta toimintaa, kun eivät vanhemmat näköjään pysty heitä kurissa pitämään. Erilaiset työleirit opettaisivat lapsille sotilaallista kuria, joka tarkoittaa käskyjen ja määräysten järkähtämätöntä noudattamista, ja joka on isänmaamme kansalaisten oiva ohjenuora myös jokapäiväisessä elämässä.


(Niilo Paasivirta)