Suomi on yksinäisen, kunnollisen nörtin helvetti!

10.9.2000

Suomalaisten naisten kylmyys ja välinpitämättömyys alkavat kerta kaikkiaan mennä jo liian pitkälle! Kyllä tämä kylmä ja karu maa on yksinäiselle nuorelle miehelle todellinen helvetti. Etenkin sellainen mies, joka ei ole rehentelevä öykkäri ja todellinen sika ja törkimys, saa kyllä olla aina yksin tässä maassa. Ja vielä pahempaa, jos on hyvin koulutettu tai parhaillaan opiskeleva nörtti.

Jostain syystä Suomalainen nainen haluaa olla aina sen kaikkein äänekkäimmän, röyhkeimmän ja piittaamattomimman paskiaisen kanssa. Mitä törkeämmin nuo öykkärit sikailevat, alistavat, loukkaavat tai suorastaan pahoinpitelevät naisia, sitä enemmän naiset vain kuolaavat niiden perään.

Ja tietenkin ulkomaalainen on TÄYSIN ylivoimainen mies aina ja iankaikkisesti kaikkien Suomen naisten mielestä! Ulkomaillahan kulttuuriin nimittäin kuuluu kaikenlainen machoilu ja oman miehisyyden kova korostaminen - naisten paikka on nyrkin ja hellan välissä, ja naisia kohdellaan kuin esineitä. Ei siis ihme, että ulkomaalaisilla on huima menestys suomalaisten naisten keskuudessa.

Mutta otetaanpa sitten tavallinen, rehellinen suomalainen nörtti. Hän kohtelee naisia kunnioittavasti, ei öykkäröi, kuuntelee, mitä naiset sanovat, ottaa naisten mielipiteet huomioon, ja käyttäytyy aina korrektisti. Naiset aina muistavat sanoa, että tällainen mies on suorastaan unelma, ja kuinka he kaikki haluavat tällaisen kunnollisen suomalaisen miehen. Ja painuvat tuon sanottuaan sen suuren öykkäri-sikailija-juoppo-rentun luo.

Huvittavaa, suorastaan surkuhupaisaa on tämä suomalainen ravintolakulttuuri. Perjantai-iltaisin yksinäiset nörtit lähtevät kapakoihin, diskoihin ja nuorisobileisiin toivoen vihdoinkin löytävänsä jonkun. Ja siellä he ovat kohteliaita, asiallisia, eivät juo liikaa, ja kohtelevat naisia kunnioittavasti. Ja jäävät yksin, sillä machoilevat ja sikailevat öykkärit tulevat naisten kimppuun, rasvaisia juttuja öristen ja kopeloiden. Naisiltahan menee tämmöisestä suorastaan jalat alta. Röyhkeimmät rentut vain nappaavat naiset karvaisiin kouriinsa ja suorastaan kantavat nämä pois ja sänkyyn. Mitä törkeämmin he naisia kohtelevat, sitä parempi menestys heillä on.

Kyllä, joskus minua ottaa päähän aika rankastikin se, että minulla ei ole tyttöystävää samoin kuin kaikki siihen liittyvä kuten ravintoloissa juokseminen ja itsesäälissä ja masennuksessa pyöriskely jne. jne. jne. Mutta sen takia tahdonkin nyt paljastaa kaikille, miten asiat tässä maassa todella ovat. Ehkäpä naistenkin silmät avautuvat näkemään, mikä se totuus on. Luultavasti naiset myöntävät kärkkäästi, kuinka nuo hyvin käyttäytyvät nörtit ovat ihannemiehiä. Ja ensi viikonloppuna menevät taas seuraavan röyhkeän öykkärin matkaan.

Ihmetellä sopii Internetissä olevia "ohjeita" naisten iskemispaikoiksi. Siellä houraillaan, kuinka esim. kaupunginkirjasto olisi sopiva! Ei mitään mahdollisuutta. Eihän kaupunginkirjastossa voi juurikaan öykkäröidä ja sikailla. En ainakaan ole nähnyt sitä normaalia iskutekniikkaa, jota nuo macho-törkimykset harrastavat: eli rohkeasti vaan kourilla kiinni ja törkeyksiä naisen korvaan, ja nainen on sillä valmis.

Kirjastossa jokainen vain lukee keskittyneenä yksinään jotain. Ei siihen todellakaan kannata mennä häiritsemään, jos ei satu olemaan ulkomaalainen tai sellainen todella törkeä paskiainen, joka kaataa naisen mistä vaan. Tavallisella nörtillä ei ole mitään asiaa mennä puhumaan kenellekään naiselle. Tulee käsilaukusta päähän tai vaikka ahdistelusyyte!

Jyväskylä on muuten kiva jo sopivan kokoinen kaupunki, mutta tavalliselle, hyväkäytöksiselle miehelle täällä ei kyllä ole naisia tarjolla. Kaikki hyvännäköiset naiset ainakin on joku öykkäri jo varannut kotiinsa siivooja-palvelijaksi, sillä välin kun samat törkimykset kulkevat kapakoissa iskien yhden yön hoitoja.

Tuntuu, että menipä minne tahansa, niin kaikkialla on noita samoja öykkäreitä, ja laumoittain naisia, jotka kuolaavat näiden öykkärien perään. Mitä törkeämpi röyhkimys, sitä enemmän naisia sen kaulassa roikkuu. Silti, tuskin kannattaa muuttaa mihinkään muuhunkaan kaupunkiin. Samaahan se on kaikkialla. Suuremmissa kaupungeissahan on sitäpaitsi vielä paljon enemmän ulkomaalaisia, jotka ovat suomalaisen naisen kaikkein korkein tavoite.

Joskus pännii jopa niin paljon, että tekisi mieli näyttää keskisormea jokaiselle vastaantulijalle. Tänäänkin. Entäs sitten paikallisten opiskelijoiden bileet? Niihin on turha vaivautua. Samat kaveripiirit tai oikeammin "klikit" vaan kokoontuu yhteen saman pöydän ääreen. Niille jos menet puhumaan, sinua katsotaan kuin ufoa! Jos siellä joku kiinnostavan tuntuinen nainen olisikin, ei sen kanssa pääse kuitenkaan puhumaan.

Tuollaisissa bileissähän oma kaveripiiri on ainoa, jonka kanssa voidaan keskustella. Poikkeuksena tietenkin macho-öykkärit, jotka vain tunkeutuvat sekaan ja koppaavat naisen mukaansa mahdollisimman törkeästi, muitta mutkitta. Jos joku nainen ei, ihme kyllä, lähdekään mukaan, niin ei kun toista vain kourimaan.

Usein näkee myös naisseurueita, jotka ovat yhdessä lähteneet jonnekin "juhlimaan". Nämä seurueet sitten istuvat tiiviisti yhdessä paikassa, supisten keskenään. Ainoastaan, jos he näkevät jonkun ulkomaalaisen, he lähtevät heti sitä iskemään. Ja tietysti, taas on niitä törkeästi käyttäytyviä macho-öykkäreitä, jotka käyvät nappaamassa naisen jos siltä tuntuu.

Tulee tosiaankin tällainen olo: "Hei! Herää, pahvi! Minäkin olen olemassa!". Yritä siinä sitten ykskaks olla sille naiselle tärkeämpi, kuin hänen niin sanotut kaverinsa. Muutenkin jostain "iskemiskohteen" niin sanotuista kavereista tuntuu olevan vaan harmia. Ne ovat vaan tiellä. Ja jos naisen kaverit huomaavat, että yksi heistä puhuu jonkun nörtin kanssa, tuntuu suorastaan heidän velvollisuutensa olevan heti tulla häiritsemään ja viemään naista pois, esim. seurueen täytyykin heti silloin lähteä jonkun kotiin jatkoille tai minne tahansa, ettei vaan kukaan erehdy mihinkään jonkun nörtin kanssa! Kun nörtistä on päästy, naiset aloittavat "rikkurin" ojentamisen, ja nörtin haukkumisen ja sille naureskelun.

Ja aina välillä kotibileissä joutuu katselemaan kateellisena jonkun parien pussailua, lääppimistä ja muuta kuhertelua. Tosin kyllä sitä kuhertelua joutuu katselemaan myös jossain Lutakossa järkätyissä konserteissakin ja tekno-bileissä. Tullaan oikein tahallaan näyttämään nörteille, kuinka huonoja ja surkeita he ovat. Nainen tietysti myös näyttää muille, että hänpä on saanutkin iskettyä kaikkein tavoitelluimman eli röyhkeimmän öykkärin.

Joillakin opiskelijoilla sitten puolestaan nousee se akatEEEEmisuus päähän niin pahasti, että he viettävät kaikki bileet keskustellen äärimmäisen henkevää filosofiaa ja muuta sellaista. Tuollaiseen humanistijengiinhän ei ole kenelläkään ei-intellektuellilla mitään asiaa! Paitsi tietysti, taas, machoilevalla törkimyksellä, joka voi tuostakin porukasta käydä nappaamassa naisen helposti mukaansa, jos sattuu huvittamaan.

Myöskään nörttiasioissa, esim. tietokoneiden kanssa, pätemällä naista ei taatusti saa! Tämä on yleisesti tunnettu tosiasia: naiset halveksuvat nörttimiehiä. Julkisesti tietenkin naiset kehuvat, kuinka hyvin käyttäytyvä, siisti ja asiallinen mies on suorastaan tavoiteltu ihanne. Ja sitten painuvat kapakkaan ja lähtevät sen kaikkein törkeimmän sian matkaan.

Kun naisella on atk rikki tai Internet ei toimi, niin johan ollaan kirkumassa nörttiä apuun! Silloin kyllä muistetaan lirkutella ja olla niin mielin kielin. Ja kun atk on kunnossa, nörtti voikin lähteä. Naisen pitää nimittäin valmistautua kapakkaan lähtöön. Macho-öykkärin tai ulkomaalaisen iskettäväksi. Ko. öykkäri ei erottaisi Maccia Peeceestä ja ihmettelisi linux-työasemalla että "missä Wöördi"! Mutta oikeat macho-öykkärit eivät saa tietääkään mitään tietokoneista. Sehän on nörttien touhua!

Tänne opiskelemaan tullessa nörtit ovat ensin toiveikkaita, että löytäisivät täältä tyttöystävän. Turha toivo! Parin vuoden päästä totuuden karvas kalkki on nieltävä. Kaikki naispuoleiset opiskelutoverit esim. ovat taatusti jo etukäteen varattuja, tai sitten parien bileiden jälkeen jo roikkuvat jonkun macho-öykkärin alistettavana.

Erittäin kummallisia tapauksiakin tiedän. Joillekin naisille se kaikkein tavoiteltavin vaihtoehto on esimerkiksi väkivaltainen linnakundi. Jotkut naiset suorastaan etsivät kaikkein törkeimmän paskiaisen ja rentun, mitä voi olla, ja sitten itkevät kaikille, kuinka heidän poikaystävänsä on niin väkivaltainen, kamala, törkeä öykkäri. Ja menevät sitten kotiin ottamaan ko. kaveria vastaan suorastaan innosta läähättäen.

Ravintoloissa on oltava niin nuori ja kaunis, jotta pärjäisi, ja oikeastaan pitäisi olla suorastaan malli. Tämä ei tietenkään koske macho-öykkäreitä, jotka nappaavat kaikkein kauneimmat naiset helposti. Ravintoloissa tavalliset, hyvin käyttäytyvät nörtit joutuvat myös sietämään iljettäviä känni-ääliöitä. Ja jakohan on sellainen, että naiset istuvat tiiviisti suljetuissa pikku porukoissa, joista ei ketään päästetä pois - paitsi lähtemään macho-öykkärin tai ulkomaalaisen matkaan. Nörtit pidetään ilman seuralaista millä keinolla tahansa.

Kaikissa edellämainituissa iskemistilanteissa on vielä lisäriesana se, että täytyy ottaa selvää eri naisten ns. varausasteesta. Ja sitähän ei käytännössä saa selville. Toisaalta, koska 99% naimattomista naisista kuitenkin on jo valmiina se macho-öykkäri tai ulkomaalainen poikaystävä, kannattaa automaattisesti olettaa, että jokainen nainen on varattu. Näin ei ainakaan tule pettymystä.

Yhteenvetona voisi siis todeta, että jos haluaa suosiota naisten keskuudessa, on unohdettava nörttijutut ja -piirit kokonaan. Kannattaa jättää opiskelut sikseen, ja elellä sossun varassa. Pikkurikollisuus on aina eduksi. Ja sitten vain muuttaa käyttäytymistään niin, että on niin törkeä, macho, sikaileva paskiainen kuin vain mahdollista. Kapakoissa kannattaa juoda sen verran, että se näkyy, ja sitten yksinkertaisesti tunkea naisen seuraan ja käydä rohkeasti käsiksi, toki samalla mahdollisimman härskejä juttuja sössöttäen. Naiset suorastaan lankeavat tämmöisen öykkärin jalkoihin! Siinä helppo resepti nörteille.


(Mr. Niilo Paasivirta)