Norjan valtion on korvattava kirkon tuhopoltto!

28.8.2006

Nyt se sitten nähtiin, mitä tapahtuu kun päättäjät eivät jo vuosia sitten ottaneet huomioon Oikeita Mielipiteitä nuoriso-ongelman ratkaisemisessa. Nykynuoriso on täysin pilalla, jonka todistaa kiistatta tämä Porvoon kirkon tuhopoltto.

STT:n uutinen kertoo, että kirkon sytyttämisen motiivi oli nuorukaisen vihamielinen suhtautuminen kristinuskoon. Tässä se taas nähtiin. Kun olisi noudatettu tarkasti minun ohjeitani, nuorison suhtautuminen kristinuskoon olisi luonnollisesti täysin päinvastainen! Jokainen nuori olisi lempeästi mutta lujasti jo vauvasta asti opastettu totiseen kristinuskoon, jolloin suhtautuminen ei mitenkään voisi olla vihamielinen.

Tuhopoltosta syytetty itse on kertonut olleensa kiinnostunut historiasta ja keränneensä tietoa myös Norjan kirkkopaloista. Eli, kuten olen jo satoja kertoja varoittanut, nuorison motiiveja ohjasivat tässäkin tapauksessa erinäiset ulkomaiset tahot. Tässä tapauksessa Norjalainen vaikutus on turmellut herkän, viattoman nuoren. Norjan valtion olisi siis korvattava tästä törkeästä tuhopoltosta aiheutuneet vahingot. Niiden arvioidaan nousevan jopa 10 miljoonaan euroon!

Onko se muka oikein, että me suomalaiset veronmaksajat joudumme maksamaan nämä norjalaisten aiheuttamat vahingot? Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä sitä, että se ei ole oikein vaan että se on täysin väärin. Norjalaiset hevimetalliyhtyeet ovat jo vuosien ajan saaneet täysin vapaasti kehoittaa nuoria polttamaan kirkkoja. Syy on siis täysin norjalaisten, kun eivät ole tehneet tälle törkeälle, rikolliselle toiminnalle mitään! Norjalaisten on siis maksettava. Tämä on sanomattakin selvää.


(Mr. Niilo Paasivirta)