Norjalaiset jäivät vihdoinkin kiinni!

28.11.2006

Jokainen urheiluasioista pientä hitustakaan tietävä tietää, että menestys on arvokisoissa ja maailmancupeissa aina ja täysin poikkeuksetta saavutettu dopingilla (paitsi poikkeuksena tietysti suomalaiset urheilijat, joista yksikään ei enää vuoden 2001 Lahden doping-skandaalin jälkeen käytä dopingia). Tämä on siis fakta. Vain norjalaiset eivät olleet vielä jääneet kiinni. Mutta nytpä jäivät!

On sanomattakin selvää, että nyt norjalaiset Rukan kisoissa olleet urheilijat ja heidän valmentajansa, lajijohtajansa jne. aloittavat heti välittömästi saivartelun ja selittelyn. Näin aluksi he eivät esimerkiksi muka "ole ajaneet sitä kautta" (Kemijärvi), josta löytyivät norjalaiset ampullit, norjalaiset ruiskut, norjalainen fruktoosi-1,6-difosfaatti sekä norjalainen kreatiinifosfaatti norjalaisen Statoil-bensa-asemaketjun norjalaisessa muovikassissa.

Uutisten mukaan norjalaiset ovat "hermostuneet löydöstä". Arvaahan sen, että hermostuttaa, kun kaikki tulee nyt ilmi. Selittelyn makua on siinäkin, kuinka nyt lajijohtaja ei tiedä kuulemma yhtään mitään yhtään mistään eikä mitenkään voi mitään kommentoida, etenkään ei sitä, kuinka norjalaiset jäivät housut kintuissa nyt kiinni dopingista. Kansainvälisen poliisin pitäisi nyt toimia nopeasti mutta päättäväisesti, eikä asiaa pidä ainakaan jättää norjalaisten tutkittavaksi. Onhan selvää, että norjalaiset ovat peitelleet laajamittaista dopingin käyttöä jo vuosien ajan.

Tämä asettaa nyt vihdoin uuteen valoon kaikki norjalaisten "menestykset" kaikissa talvikisoissa Lillehammerin talviolympialaisista alkaen. Kohta alkaa päitä putoilla ja etenkin mitaleita lähteä pois norjalaisilta, jotka ovat ne kepulikonsteilla huijanneet oikeilta voittajilta. Onneksi joku norjalainen oli niin doping-humalassa, että luuli kai Kemijärveä Kautokeinoksi tms. ja laittoi yhden doping-roskapussin väärään paikkaan, josta sen löysivät rehelliset ihmiset eli suomalaiset. Olisikohan nytkään tullut mitään ilmi, jos dopingkassi olisi jätetty Norjan puolelle? Sitä voi jokainen hiljaa mielessään miettiä (olisi käynyt niin, että mitään ei olisi tullut ilmi).

On selvitettävä, kuinka monta vuotta tämä norjalaisten järjestäytynyt ja salattu doping-ohjelma on pyörinyt. Jokainen norjalainen on tästä lähtien epäilyksenalainen, kunnes toisin todistetaan. Haastankin nyt jokaisen penkkiurheilijan buuaustalkoisiin. Jokaiselle norjalaiselle urheilijalle on aina ja kaikkialla buuattava, missä vain näitä doupattuja "urheilijoita" vain näkyykään!


(Mr. Niilo Paasivirta)