Suomessa sallitaan noituus!

14.3.2007

Huolellisesti lakiin perehtyneenä kansalaisena en voinut kuvitellakaan, että rikoslakia uudistettaessa on lainsäätäjille sattunut kohtalokas, vakava erehdys! Olin tietenkin tämän erehdyksen jo sangen pian huomannut, mutta nyt siitä on jo syytä viimeistään mainita erikseen. Tällä hetkellä eletään eduskuntavaalikampanjoiden viimeisiä hetkiä, ja on syytä panna tarkkaan merkille, mikä puolue ja mitkä poliitikot tästäkin töppäyksestä olivat vastuussa. Rikoslain laaja uudistus hyväksyttiin vuonna 1998, ja siitä alkoi turmelus, joka on nyt johtanut mm. homoliittoihin.

Nimittäin, kuten kirjoituksessani "Noituus viettelee nuoria!" olen todistanut, noituus ja okkultismi ovat valloittaneet nuorisomme herkät mielet lähes täysin ja ajaneet heidät eroon kristinuskosta. Tälle tapahtumalle on tietenkin useita syitä, joihin ei tässä tarvitse paneutua, kuten nuorisoaineksemme kaikenpuoleinen kehnous ja ns. vapaa kasvatus, joka ei pohjaudu kristinuskoon.

Rikoslaista on "uudistuksen" yhteydessä poistettu eräs tärkeä pykälä, jonka seurauksista olenkin jo kirjoittanut useita Oikeita Mielipiteitä. Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, miksi tämä tärkeä pykälä on poistettu, eikä sitä tarvitse tässä sen kertoa: okkultististen salaseurojen yms. painostuksesta.

Tämä pykälä oli Rikoslain 42 luvun ("Valtion turvallisuutta tahi yleistä järjestystä varten annettujen määräysten rikkomisesta") 8 pykälä. Se kuului seuraavasti:

Joka maksusta harjoittaa tietäjäntointa, loihtimista tahi muuta senkaltaista taikausta, vetäköön sakkoa [enintään kaksisataa markkaa].

Tämä lakipykälä oli ehkä viimeinen asia, joka vielä jotenkin piti nuorisoa kurissa. Nyt voimmekin ymmärtää (mutta emme milloinkaan hyväksyä), miksi saatananpalvonta on räjähtämässä käsiin, ja miksi okkultistit, ennustajat ja wiccat voivat tarjota julkisesti kaupallisia palveluksiaan, jotka ovat kristitylle kauhistus. Keski-Suomen kaikki metsät ovat öisin täynnä alastomana nuotion ympärillä tanssivia wiccatyttöjä.

Aiemmin sentään julkisesti wiccalaisuutta kaupanneet olisi voitu tuomita sakkoihin rikoslain mukaisesti. Nykyään kaiken maailman noitaoppien kauppaaminen on täysin sallittua! Näin ei maassamme sentään ole milloinkaan aiemmin ollut. Jo tuhansien vuosien ajan on kansamme syvä kristinusko tai peräti valtakunnan laki estänyt nuorison syöksymisen okkultismin pariin.

Jos tämä tärkeä pykälä olisi pidetty voimassa, esimerkiksi Harri Potter -kirjojen myyminen olisi rikoslain mukaan ollut selkeästi kiellettyä, ja olisimme voineet tehdä siitä tutkintapyynnön. Tilanteen näin ollen voimme ainoastaan rukoilla, että nyt valittava uusi eduskunta on kristillinen ja palauttaa kaikki vanhat hyvät lait takaisin voimaan.

Nyt kannattaa myös muistaa jo yli 10 vuotta sitten kirjoittamani "Onko Suomi uusi Sodoma ja Gomorra?", johon kiistaton vastaus on: kyllä! Jo tuolloin selvästi varoitin tästäkin asiasta: "Kun terveen järjen aita tältä kohtaa kaadetaan, jatko on loputon." Nuorten tyttöjen noitapuuhien räjähtäminen käsiin on täysin selvä osoitus siitä, mihin homoliittojen salliminen johti.


(Mr. Niilo Paasivirta)