Röyhkeät vanhukset netissä!

30.6.1999

Ns. vanhojen partojen, eli "vanhojen nettiläisten" jatkuva röyhkeys alkaa jo kerta kaikkiaan mennä liian pitkälle! Nuo kalkkeutuneet seniorit kuvittelevat olevansa parempia kuin kaikki muut, jotka eivät ole olleet Internetissä jo ainakin yli 10 vuotta kuten he!

Tuollainen "vanhus" kuvittelee olevansa kaikkia muita parempi. Siinä ei auta nuorempien ihan oikeakaan asiantuntemus ja asiallisuus, sillä kyllähän tuollainen vanha parta on omasta mielestään aina poikkeuksetta juuri nimenomaan täydellisen oikeassa, vaikka tosiseikat sanoisivat mitä tahansa.

Uskomattomalla röyhkeydellä he antavat asiallisiinkin kysymyksiin ivallisia ja herjaavia vastauksia. Hehän tietävät kaiken jo ennalta ja niinpä he antavat kaikkeen vain ivallisia vastauksia, esimerkiksi "lue FAQ", "katso Minun artikkeliani vuodelta 1988", "oletko vähän tyhmä kun kysyt tuollaista", ja niin edelleen.

Eikö nyt jo olisi korkea aika sulkea tuollaiset besserwisserit pois netistä, jotta maassamme alkaisi tapahtua jotain kehitystäkin. Onko mitään järkeä siinä, että kaikki pitää olla kalkkeutuneiden keski-ikäisten hallussa?

"Niin, mutta tietysti nuorisommehan on nyt täysin surkeaa ja pullamössösukupolvea ja roskasakkia. Eihän heillä ole mitään asiaa minnekään ennen kuin ikää on vähintään 50 vuotta." Näin nuo kalkkikset ajattelevat. Eli lyhytnäköisesti. Odottakaapas kun tulette eläkeikään ja Euroopan Neuvostoommekin on sitten valittu nuorekas uusi sukupolvi. Mitenkäs sattuukaan, että silloin eläkkeet alkavat yhtäkkiä laskea...


(Niilo Paasivirta)