Nettipäiväkirjat turmelevat lapsemme!

12.6.2003

Viime aikoina jokaista rehellistä, kunnon kansalaista on yhä enemmän alkanut huolestuttamaan netissä rehottavat kaikenlaisten opiskelijoiden, nuorten ja muiden epämääräisten tyyppien pakkomielteenomaiset nettipäiväkirjat, joissa he jauhavat loputtomiin ongelmistaan joka ikinen päivä.

Voiko se mitenkään olla tervettä, että levitellään omia asioita apposen avoimen irstaasti koko maailman silmille? Nettipäiväkirjoihin kirjoittajat myöskin unohtavat, että heidän rivot perversionsa saastuttavat samalla tuhannet viattomat lapset, jotka pahaa aavistamatta surffailevat netissä. Kaikkien lukemieni nettipäiväkirjojen jokainen sivu suorastaan tihkuu irstaita aatteita ja niiden toteuttamista. Ja tällaista lapsemme sitten salaa peiton alla tirkistelevät ilta toisensa jälkeen!

Nettipäiväkirjojen takana on myös selvästi kansainvälinen salaliitto, joka pyrkii levittämään laktofreeganismia ja muita uskontomme vastaisia aatteita. Nythän on nimittäin niin, että nettipäiväkirjaa kirjoittaa lähes poikkeuksetta jonkinlainen feministi-kettutyttöpoika-wicca-new age, anarkisti, kommunisti, sivari, homo, roskisdyykkari ja muu ääriaatteiden kiihkomielinen edustaja, joka vastustaa järjestäytynyttä yhteiskuntaamme. Haluatko, että Sinun lapsesi lukee joka päivä seksuaalisesti poikkeavan toilailuista? Haluatko!?

Otetaanpa esimerkkinä juuri nämä roskisdyykkarit, jotka ylpeän korskeina kehuskelevat, että he ottavat kaiken ravintonsa jätteistä. Mutta asiahan on niin, että jätteet siirtyvät välittömästi roskalaatikkoon mentyään jätehuoltoyhtiön omaisuudeksi. Näin ollen jokainen dyykkari on automaattisesti varas ja rikollinen. Menisivät töihin, eivätkä varastaisi meidän rehellisten kansalaisten hyviä jätteitä!

Nyt valtioneuvoston on tartuttava tiukalla mutta ankaralla kädellä netissä täysin vapaana rehottavaan saastaan. Näillä lakeuksilla emme ennenkään ole hyväksyneet jumalanpilkkaa ja irstailua! Olisi pian säädettävä laki, joka velvoittaa nettipäiväkirjat siirtymään jonkinlaisen adult checkin taakse. Olen huomannut netissä surffaillessani, että monissa muissa maissa tällaisia adult check -järjestelmiä on käytössä jo hyvinkin taajaan. Miksemme siis tee niistä pakollisia myös Suomessa?


(Mr. Niilo Paasivirta)