Laittomat mp3-musiikkitiedostot turmelevat nuorisomme!

14.5.2000

Viime aikoina olen äärettömän huolestuneena seurannut laittoman napster-kopiointiohjelman ympärillä käytävää keskustelua, etenkin kun päättäjiltä on näköjään jäänyt asian tiimoilta huomaamatta se kaikkein räikeimmin silmäänpistävä seikka, joka kertoo paljon nuorisomme tilasta!

Yli 300000 nuorta on laittomasti kopioinut ensimmäiseksi nimenomaan ns. hevi-musiikkiin kuuluvan Metallica-orkesterin musiikkia! Nythän on niin, että hevi-musiikki yleensäkin on tunnettu siitä, että se viettelee nuoria okkultismiin ja saatanan palvontaan!

Jos nuoret kuuntelevat laittomia mp3-kappaleitaan takaperin, he kuulevat kappaleisiin piiloitetut salaiset viestit. Ne kehoittavat saatanan palvontaan, uhrimenoihin, orgioihin ja itsemurhaan. Vaikka nuori ei välttämättä ymmärtäisi englantia, noista takaperoisista viesteistä oikein tihkuu nuoren herkkään mieleen pahuutta, väkivaltaa ja kauhua!

Nuorisomme turvaksi olisi välittömästi aloitettava erittäin kiireelliset Internetin sensuuri- ja valvontatoimet. Suomen Internet on välittömästi eristettävä ja on aloitettava erittäin laajat tarkistustoimet! Päättäjät: miksi ette jo vuonna 1998 lukeneet kirjoittamaani yksityiskohtaista ohjelmaa, jolla turmio olisi voitu ehkäistä jo ennalta! Lukekaa siis Oikea Mielipide "Internet Puhtaaksi Saastasta!" sekä kaikki muutkin Ainoat Oikeat Mielipiteet, ja alkakaa toimia niiden pohjalta VÄLITTÖMÄSTI!


(Mr. Niilo Paasivirta)