Nainen on kaiken pahan alku ja juuri!

10.12.2002

Olen joutunut seuraamaan televisiosta eräiden tahojen selittelyjä terroristiteoistaan isänmaamme itsenäisyyspäivänä. Kuten arvelinkin, törkeän ilkivallan takana olivat jälleen kerran vapaapainijoiden näköiset feministi-kommunisti-lesbot. Tämä vain vahvistaa ne totuudet, jotka Oikeissa Mielipiteissäni olen jo kymmenien vuosien ajan esittänyt.

Näin pyhän messiaamme syntymäjuhlan eli Joulun kynnyksellä meidän tulee hiljentyä muistamaan, että nainen edustaa pyhän opetuksen mukaan (1.Moos.3) pahuutta. Jopa valtionkirkkomme on tätä mieltä! Joka toisin väittää, loukkaa minun uskonrauhaani ja syyllistyy näin ollen rikokseen (RL 17 luku, 10 §).

Kaupungilla iltaisin liikkuessa voi nykyään huomata, kuinka nimenomaan nuoret naiset ovat ne rääväsuisimmat hulikaanit, joita kaduilla riehuu. Viime vuosituhannen viimeiset vuosikymmenet toivat turmiollisia ilmiöitä kuten "naisen vapautumisen", "tasa-arvon" ja "feminismin". Nyt voimme nähdä näiden "aatteiden" surulliset tulokset jo toisessa sukupolvessa.

Tämä ns. "tasa-arvo" ja "feminismi" tarkoitti vain sitä, että naiset hylkäsivät vuosituhantiset perinteemme ja kaikki kristilliset arvot, ja ottivat tilalle eräiden ulkomaisten tahojen tarjoamat turmiolliset ismit ja aatteet, jotka näennäisesti parantavat naisten asemaa. Mutta kun tarkastelemme erään naapurivaltiomme tilaa, voimme erittäin havainnollisesti nähdä, mitä näistä aatteista seuraa pitkässä juoksussa.

Sanomattakin on selvää, että suomalainen naisihanne ei suinkaan ole siilitukkainen ns. edistyksellinen feministi-lesbo. Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, minkälainen nainen ansaitsee kunnioituksemme, eikä sitä tarvinne tässä kerrata. Eli ihanteellinen nainen on tietysti siveä kotiäiti, joka ottaa luonnollisen paikkansa avioliitossa, hoitaen kotia ja lapsia, todella paneutuen lasten kasvattamiseen kunnollisiksi kansalaisiksi, ja kunnioittaa perinteellisiä arvojamme kaikessa.

Viimeaikaiset havainnot uudesta naissukupolvesta osoittavat, että tämä on Suomen loppu. Emme voi enää odottaa, että nämä nuoret naiset, täysin vailla kuria ja sen tuomaa turvallisuutta kasvatetut, voisivat mitenkään olla äitejä sellaiselle tulevalle sukupolvelle, joka jälleen nostaisi Suomen nousuun. Ehkä on parempi luovuttaa, ja aloittaa pakolaisten vastaanotto Japanista ja muista kehitysmaista, joissa perinteiset arvot ovat vielä kunniassa.

Tai ehkä me nuoret Suomen miehet voisimme hankkia vaimot tästä lähtien ulkomailta verensekaannuksen uhallakin. Kun kotimaasta ei voi kunnollisia naisia enää juuri löytää, voimme kenties kouluttaa ulkomaalaisista tytöistä sopivia kansalaisia. Tilanne on jo niin huolestuttava, että joudumme ehkä turvautumaan näinkin epätavallisiin toimenpiteisiin. Kukapa olisi kuvitellut, että vielä joskus ulkomaalainen on parempi kuin suomalainen!


(Mr. Niilo Paasivirta)