Varokaa Mustaa Raamattua!

25.9.2000

Viime aikoina yhä useampi huolestunut kansalainen on kysynyt minulta Mustasta Raamatusta. Onkin aika kertoa tuosta kirjasta hiukan lisää, ja painottaa sen vaarallisuutta. Tuota kirjaa ei missään nimessä saisi levitellä ilmaiseksi Internetissä, niinkuin nyt tehdään. Suomen päättäjien pitäisi puuttua tuohon asiaan. Geocities on muutenkin tunnettu laittoman ja Suomen lakien vastaisen materiaalin levittämisestä. Eikö muka ulkomaiseen toimintaan voida mitenkään puuttua? Onhan meillä kansainväliset sopimukset.

Musta Raamattu sisältää mm. Mooseksen 6. ja 7. kirjat, jotka juutalaiset aikoinaan poistivat Raamatusta, koska he eivät halunneet kristittyjen saavan selville magian salaisuuksia.

Mustan Raamatun lukija tulee hulluksi, mikäli hän ei ole 1. noidan oppilas tai perijä, joka on perinyt kirjan opettajaltaaan, 2. kristitty pappioppilas, joiden koulutukseen Mustan Raamatun tutkiminen kuuluu (tämä on tiukasti varjeltu salaisuus), tai 3. uskossaan vahva ja synninpäästön saanut uskovainen.

Missään nimessä kaikenlaisten Internetissä surffailevien lasten, nuorten ja etenkään ateistien ei kannata mennä lukemaan Mustaa Raamattua. Sen lukeminen vaatii lujaa, aitoa uskoa! Mielenterveytenne varjelukseksi, älkää siis lukeko tuota kirjaa!


(Mr. Niilo Paasivirta)