Missikisojen Uudistus

Missikisat ovat täällä Armaassa Suur-Suomessamme nykyään kovin suosittua urheilua. Mutta eikö tuollainen maalattujen alipainoisten valokuvamallien pukushow jo ala kyllästyttää? Pitäisi siis missikisoihin saada lisää jännitystä, ja ennen kaikkea runsaasti mukavaa katsottavaa, eikä sellaista luuviulujen paraatia lavalla.

Voitaisiin esimerkiksi ottaa uimapukukierroksen lisäksi myös ilman uimapukua -kierros. Näin eivät nykyiset anorektiset, kelmeät luuviulut enää menestyisi. Olisi myös kiva nähdä, mitä on metrisen maalikerroksen alla, eli kannattaisi kisaohjelmaan ottaa mukaan myös ilman meikkejä -kierros. Ovathan meikit muutenkin syntiä, kuten Raamattumme sanoo.

Tuomaristoa olisi myös syytä uudistaa. Eihän nyt naisilla ole missikisojen tuomaristoon mitään asiaa! Siellä tulisi olla vain rehtejä suomalaisia Miehiä kaikilta aloilta ja kaikista yhteiskuntaluokista. He testaisivat muutkin missien taidot kuin vain ulkoisen näyttävyyden. Testaustapahtumista voitaisiin ottaa videokuvaa, joita näytettäisiin katsojille joka ilta. Katsojat saisivat äänestää missien paremmuudesta tälläkin alalla.

Nykyiset lihamarkkinat ovat häväistys kauniille suomalaisille naisille. Naisten todelliset taidot ja koostumus eivät tule lainkaan esille!


(Niilo Paasivirta)