Terroristihyökkäys Suomea vastaan!

10.10.2001

Jouduin äsken lukemaan hirvittävän, kauhean uutisen: useita suomalaisia oli saanut surmansa Milanossa lentokoneen maahansyöksyssä. Tämä Milanon lentokoneturma oli näin ollen suora terroristi-isku Suomen kansaa eli siis myös Suomen valtiota vastaan!

Nyt kansamme on aika yhtyä taisteluun terrorismia vastaan. Terroristit ovat totisesti tehneet selväksi, että kaikki keinot heitä vastaan ovat sallittuja. Nuo raivohullut, vaahto suussa raivoavat fanaattiset mielipuolet eivät voi olla ihmisiä ollenkaan!

Nyt meidän on vihdoin aika ottaa ne uudet hienot Hornetit käyttöön, ja pommittaa niillä Istanbulia. Liittolaisemme USA ja Iso-Britannia antavat varmasti taloudellista apua taisteluumme. Suomihan on käytännössä jo muutenkin NATO:n jäsen, koska lentokenttämmekin ovat jo liittoutuneiden sotilaskoneiden vapaassa käytössä.

Jumala on meidän puolellamme, noita vääräuskoisia kommunisteja vastaan. Kuten voitimme maailmansodan, voitamme tämänkin taistelun. Tulen ylpeänä katsomaan nuorten sotilaidemme verihurmeista kunnian tietä Lähi-Idän taistelukentillä. Sotilaamme, tietäkää, että kotirintama pysyy järkähtämättömän lujana lopulliseen voittoon asti! Jeesus, meidän Taivaallinen Isämme, on meidän puolellamme. Aamen.


(Mr. Niilo Paasivirta)