Suomen LOPPU!

Johan nyt on P-LE! Euroopan Unioni, tuo vapaamuurarien ja saatanan palvojien salaliitto, sekä juutalais- yms. järjestöt ovat nyt kyllä menneet jo täysin kaiken järjen ulkopuolelle! Onhan nyt jo aivan päivänselvää, mihin tässä pyritään. Suomen tuhoon. Laiskat laardiläjät, nuo 200 selkärangatonta omaan taskuun kähmijää, ynnä hallitus, myyvät Suomen ulkomaalaisille.

Henkilömiinojen kielto on tämä viimeinen pisara. Nyt, kun Suomella ei enää ole minkäänlaista puolustusta, aluevaatimukset kohta alkavat. Salaliitossa ovat mukana myös korkeimmat kenraalit. Nyt, kun Suomeen on hankittu hyödyttömät Hornetit, jotka toimivat vain kesällä ja lentotukialukselta, on kenraaleilla varmasti muhkeat pankkitilit Sveitsissä.

Henkilömiinathan olivat puolustusaseita. Niihin perustui Suomen puolustuksen viimeinen toivo. Nyt on sekin mennyttä. Nyt ulkomaalaiset tulevat, "ostavat" maamme - eli velkakierteeseen ajetuilta viimeisiltä suomalaisilta pakkohuutokaupassa lunastavat puoli-ilmaiseksi. Sitten kiristetään viimeisten Suomalaisten, jotka kaikki ovat työttömiä, elintaso äärimmäisen niukaksi. Peruspäivärahaa pudotetaan olemattomasta vieläkin pienemmäksi. Tavoitteena on, että Suomalaiset kuihtuvat pois.

Sittenpä on ulkomaan vapaamuurarijärjestöjen herroilla puhdas, iso maa, joka sopii heidän mahtavien lomahuviloidensa paikaksi. Metsät kaadetaan pois ja puu viedään ulkomaille jalostettavaksi. Vedet, maat ja luonto kulutetaan ja saastutetaan loppuun asti. Joko vaihdettaisiin nyt heti Suomen kansallislauluksi "Suuri ja mahtava Eurostoliitto", niin ehkä riittäisi ulkomaan herroilta ehkä sitten vähän armoa viimeisille suomalaisille?


(Niilo Paasivirta)