Mielenosoittajat kuriin!

20.6.2001

Ja TAAS se nähtiin, mitä siitä seuraa, kun kaiken maailman hipit ja viherpipertäjät lähtevät "mielenosoitukseen". Kyllä fakta on niin, että jos isänmaassamme EU:ssa haluaa osoittaa mieltään, sen voi tehdä asiallisesti. Göteborgin tapahtumista kävi kristallinkirkkaasti selväksi, että eräillä tahoilla ei asialliseen mielenosoitukseen edes pyritä, vaan tarkoitus on pelkästään maanpetoksellinen kapinaan ja terrorismiin yllyttäminen.

Nyt olisi Suomessakin kiireesti pohdittava toimenpiteitä mahdollisten mielenosoitusten varalta. Onneksi Suomessa poliisi voi jo käyttää kyynelkaasua ja vesitykkejä. Siitä on hyvä aloittaa. Mutta kuten Göteborgissa näimme, se ei riitä, vaan poliisilla on oltava myös käsiaseistusta.

Suomessa olisi saatava käyttöön muualla maailmassa hyväksi havaitut, sähköshokkeihin perustuvat lähitaisteluaseet. Lieneekö myöskään kyynelkaasun tai pienen vesisuihkun peloite riittävä. Kyllä fakta on se, että kumiluodit ovat tehokkaampia. Ne kirpaisevat kunnolla. Rajummassakin kannabispsykoosissa riehuva hippi kyllä rauhoittuu kumiluodeilla.

Hyvä asia on myös se, että Suomessa voimme ottaa mahdolliset hulinoitsijat turvasäilöön jo etukäteen, ja että heitä voidaan pitää putkassa ilman sen suurempaa byrokratiaa useammankin viikon ajan. Mikäli huippukokouksia pidetään jatkossa myös Suomessa, näytämmehän esimerkkiä muille EU-maille, ja haemme Supon listojen mukaan mahdolliset huligaanit jo etukäteen vankilaan.

Myös EU:n tasolla harkitaan jo kovia toimia. Tietokanta mahdollisista mielenosoittajista on jo hyvää vauhtia rakentumassa. Listasta ei sovi myöskään unohtaa noiden hulinointia suunnittelevien hippien tuttavia, eikä myöskään heidän veljiään ja siskojaan, jotka ovat todennäköisesti myös saastuneet EU-vastaisilla mielipiteillä.

Sanomattakin on selvää, että kaikki järjestöt, joilla on ollut pieninkin yhteys mellakointiin, on välittömästi kiellettävä. Useimmat "luonnonsuojelujärjestöt" kuuluvat näihin lopetettaviin järjestöihin. On laadittava myös uusi laki, joka kriminalisoi jäsenyyden tämänkaltaisissa järjestöissä. Tämä sallii tiukemmat toimenpiteet ja laajat turvasäiliöön ottamiset.

Nimettömien ilmiantopuhelimien ketjua olisi laajennettava, jotta vastuuntuntoiset kansalaisemme ilmoittavat enemmän mahdollisia terroristeja tarkkailtavien listalle. Jokaisen EU-kansalaisen velvollisuus on ilmiantaa hulinoitsijat jo ennen kuin riehuminen alkaa, jotta nämä voidaan tuomita. Vain ankarat toimenpiteet estävät EU:n vastaiset mielenosoitukset tulevaisuudessa.

Seuraavassa vaiheessa säädetään laki, jonka mukaan jokaisen mahdollisten mielenosoittajien listalla olevien pitää ilmoittautua poliisille turvasäilöön jo esimerkiksi kaksi viikkoa ennen jokaista huippukokousta. Ilmoittautumisen laiminlyönti on selvä näyttö sabotaasin valmistelusta, josta tuomio on automaattisesti ehdotonta vankeutta.

On käsittämätöntä saivarrella "poliisin väkivallasta", kun fakta on jokaiselle selvä ja omin silmin nähtävissä: kyllä ne olivat ne kaduilla riehuvat mielenosoittajat, jotka siihen väkivaltaan ryhtyivät. Minusta poliisi voisi käyttää aseita hiukan herkemminkin, koska siihen on tuollaisessa tilanteessa selkeä oikeus.

Ruotsin tapahtumat ovat surullinen osoitus siitä, mihin "pehmeä linja" ja kaikenlaisten hippijärjestöjen salliminen johtaa. Yli 20 poliisia loukkaantui huligaanien hyökkäyksessä! Kovat otteet ovat ainoa asia, joka enää tehoaa kaiken maailman kettutyttöihin jne. Nyt kostautuu sitten se, kun lasten kasvattaminen kurissa ja nuhteessa Raamatun mukaan tehtiin aikoinaan mahdottomaksi.


(Mr. Niilo Paasivirta)