Microsoftin pilkkaaminen on kiellettävä!

4.9.1999

Viime aikoina Linux-uskovaiset ovat alkaneet yhä rajummin hyökätä Microsoftia vastaan. Nuo kateelliset peelot jaksavat jauhaa siitä että Linux on muka ainoa ratkaisu kaikkeen ja että Linux on muka turvallisempi ja että Linuxia muka käytetään enemmän maailmassa! Tuollaista soopaa he suoltavat joka paikassa väsymättä kaiken aikaa.

Nythän on niin, että Microsoft Windowsin tulisi olla maassamme valtiovallan erityisessä suojeluksessa, sillä kaikki kuntien, läänien ja valtion laitokset ovat valinneet nimenomaan Microsoft Windowsin käyttöjärjestelmäkseen tietokoneissaan. Miksei Linux-peelojen hourailuihin voitaisi siis puuttua lakiteitse? Onhan yhteiskuntamme vastainen toiminta jo nyt ankarasti laissa kielletty!

Emme tarvitsisi kuin pienen lisäyksen lakiin, jotta Microsoftin vastainen toiminta tulisi kapinointiin yllyttämisen tahi Jumalanpilkan veroiseksi rikokseksi. Koska tästä rikoksesta on maamme yhteiskuntajärjestykselle ja -rauhalle erityisen paljon haittaa, tulisi rangaistusten kuitenkin olla huomattavasti kovempia. Voimme verrata tätä esimerkiksi äskeiseen tapaukseen, kun Hiihtoliiton johdolle maksettiin satoja miljoonia markkoja korvausta. Ja siinä ei edes ollut kyse maanpetoksesta, kuten Microsoftin pilkkaamisessa!

Lakiteksti kuuluisi jotakuinkin tähän tapaan: Joka julkisesti pilkkaa Microsoftia tahi Microsoftin käyttöjärjestelmiä tahi ohjelmia, tuomittakoon Microsoftin pilkasta vankeuteen enintään elinkaudeksi. Yllyttäminen tahi rikoksen yritys olisivat toki myös rangaistavia. Selkeästi, kyseessä olisi yleisen syytteen alainen rikos, ei asianomistajarikos.

Isänmaamme tilanne on nyt vaikea. Siksi yhteiskuntamme vastaiseen toimintaan on puututtava näin ankarin ottein! Vain tällä keinolla voimme sulkea Linux-uskovaiset pois yhteiskunnastamme häiritsemästä!


(Niilo Paasivirta)