Metsästys on raakalaisten verihurmeista orgiaa!

20.10.2008

Tässä maassa tarvittiin rohkea psykologi, jotta voitaisiin vihdoin aloittaa keskustelu tuosta kaikkein raa'immasta mahdollisesta "harrastuksesta", jota vain verenhimoiset raakalaiset voivat edes kuvitella tekevänsä. Nuo alkukantaiset miehet lähtevät usein jo yön pimeydessä liikkeelle, varaten mukaan tehokkaita tuliaseita ja julmia tappoveitsiä. Kuola valuu noiden brutaalien neanderthalilaisten suupielistä, kun he ajattelevat edessä olevia verihurmejuhlia.

Metsästys on alkukantaista. Vain ymmärtämätön eläinkunta sitä voi harrastaa, kun sillä ei ole moraalia. Apinalaumatkin metsästävät kohteensa elävältä palasiksi repien vain siksi, että niiden on pakko näin toimia proteiinin saamisen varmistamiseksi. Me kuitenkin elämme ihmisten, ei apinoiden yhteiskunnassa, joten meillä ei pitäisi olla mitään tarvetta lähteä jahtaamaan silmittömässä pelossaan pakenevia suloisia karvaisia metsän eläimiä. Luulenpa, että metsästäjät kotonaankin repivät kärpäsiltä siivet ja kiduttavat kaikkia kiinni saamiaan eläimiä.

Metsästäjät varaavat aina murharetkilleen mukaansa aseiden lisäksi myös alkkoholijuomaa, jonka avulla he kiihoittuvat berserkin raivoon. Eläimille ei tässä "urheilussa" jätetä mitään mahdollisuuksia, vaan radiopuhelimien, koirien ja jäljityslaitteiden avulla jahdatulla puolustuskyvyttömällä uhrilla ei ole toivoa paosta. Raa'at asehullut piirittävät sen. Metsästäjät pyrkivät haavoittamaan uhriaan mahdollisimman pahasti, jotta he voivat sitten repiä sen vatsan auki elävältä ja raastaa huutavan eläimen suolet ja sisäelimet kankaalle. Verta juodaan ja sillä tuhritaan naamat römeästi hohottaen, ja otetaan kovat piiskaryypyt jälleen uuden veriuhrin kunniaksi. Rituaalit lähentelevät pakanallisten kannibaalien mielipuolisia orgioita.

Metsästäjien ahneudella ja verenhimolla ei ole mitään rajoja. Heidän mielestään kaikki rajoitukset pitäisi poistaa, niin että he saisivat kiduttaa eläimet kuoliaaksi ja tulittaa aseillaan kaikkialla maassa, missä ja milloin tahansa, ja mitä eläintä tahansa. Kyltymätön himo kiduttamiseen ja raakuuksiin on syvällä metsästäjän sielussa. Ja mikä pahinta, tämä kaiket rajat ylittävä julmuus istutetaan myös viattomiin lapsiin.

Kyllä, luit aivan oikein. Metsästäjät raastavat tappojuhliinsa mukaan omat lapsensa ja kaikki muut lapset, jotka he käsiinsä saavat, heti kun lapsi vain on sen ikäinen, että pystyy omin jaloin kävelemään. Lapselle työnnetään ase käsiin melkein lastenvaunuihin ja käsketään ampua eläimiä kuoliaaksi. Metsästäjien "kaste" lapselle tapahtuu eläinten verellä ja verta juomalla.

Viisaan psykologin ansiosta rukoilkaammekin nyt, että kaikki metsästys heti maassamme kielletään ja kaikki metsästysaseet julistetaan täydellisesti ja lopullisesti laittomaksi. Niille, jotka eivät aseita luovuta tai peräti syyllistyvät asekätkentään, on julistettava ankara tuomio erittäin raskauttavien asianhaarojen vallitessa. Ovathan nuo täysin omantunnottomat raakalaiset raskaasti jo syyllisiä niin kouluammuskeluihin kuin muihin hirvittäviin tapauksiin, joissa metsästyshimo on kääntynyt ihmissaaliiden suuntaan.


(Mr. Niilo Paasivirta)