Linux levittää makroviruksia!

5.5.2000

Tämän "iloveyou"-viruksen myötä alkaa kunnollisten tietokoneen käyttäjien mitta olla jo kerta kaikkiaan täysi! Totuushan nimittäin on se, että näitä makroviruksia netissä levittävät kaikkein nopeimmin unix- ja Linux-pohjaiset sähköpostipalvelimet, joissa ei ole kerrassaan minkäänlaista virustarkistusta!

Tämä viimeisin makrovirus todistaa kiistatta sen, että Linux-peelojen tavoitteena on ilkeämielinen sabotaasi ja Microsoft-ohjelmia käyttävien törkeä kiusaaminen. Tämä tahallinen ilkivalta aiheuttaa Suomessakin miljoonien markkojen kulut! Nyt kaiken lisäksi ilkivaltaa tekevät ohjelmistoasiantuntijat ovat levittäneet tätä makrovirusta eri nimillä, kerrotaan MTV3:n sivuilla.

Ja keitäkö nuo "ohjelmistoasiantuntijat" ovat? Lienee selvää, kun asiaa hieman ajattelee. Ne ovat Linux-peeloja. He ovat mielipuolisen kateellisia siitä, kun Microsoftin käyttöjärjestelmä ja ohjelmistot ovat niin paljon parempia ja suositumpia, niinpä he turvautuvat ilkivaltaan ja törkeään haitantekoon.

Joku kuri on saatava noille linuxpeeloille. Linux-valmistajat on heti pakotettava asentamaan postipalvelinohjelmistoon virustarkistukset, ja myös filtterit, joilla postista voidaan suodattaa .vbs, .exe jne. päätteiset tiedostot pois! Nuo ikivanhanaikaiset linuxit ja unixit ovat juuri niitä, jotka makrovirusposteja levittävät!

Jos korjauksia noihin turvattomiin linux-ohjelmiin ei pian ala löytyä, on Linux haastettava oikeuteen. Suomessa on jo mahdollisuus nostaa ryhmäkanteita. Ilkivallantekijät on saatava edesvastuuseen teoistaan. Lisäksi Linux- ja unix-systeemit olisi maassamme kiellettävä, sillä tämä jatkuva ilkivalta ja haitanteko on niiden syytä. Ei ole mitään syytä käyttää noita vanhanaikaisia, turvattomia järjestelmiä, kun Microsoft on kehittänyt loistavia järjestelmiään jo vuosien ajan!


(Niilo Paasivirta)