Okkultistiset lelut syöksevät lapsemme helvetin liekkeihin!

14.6.2003

Nyttemmin on jokaista kristittyä, rehellistä kansalaista alkanut yhä enemmän huolestuttamaan noituuden räjähdysmäinen mutta salakavala kasvu lasten ja nuorten keskuudessa. On olemassa merkkejä kansainvälisestä salaliitosta, joka ujuttautuu nuorten elämään erilaisten lelujen avulla.

Noituutta tehdään tutuksi lapsille mm. niinsanottujen Magic-korttien ja muiden okkultististen pelien, kuten Pokémonin ja Keski-maan velhojen avulla. Nämä pelit ovat täynnä noituutta, paholaisia ja okkultismia. Onko se tervettä, että lapset pitävät keskenään jopa pelikerhoja, joissa pelaavat ilman aikuisten valvontaa näitä spiritismipelejä? Eräät lukiolaiset kuulemma järjestävät iltaisin Magic-räsypokka-orgioita. On selvää, että kun kiimaiset nuoret pääsevät seurustelemaan keskenään ilman valvontaa, on siitä tuloksena mitä irstaimmat orgiat esiaviollisen haureuden harjoittamisen merkeissä.

Viime aikoina erittäin suosituksi on noussut tämä hobitti-elokuvien sarja, joka suorastaan tihkuu pakanallista fantasiamytologiaa. Örkit ja haltijat ovat paholaisen vertauskuvia! Jokainen euro, jonka lapsenne tuhlaa okkultismiin, on raha, joka kilahtaa suoraan sielunvihollisen kirstuun. Lapsen psyyke kärsii myös vakavasti uppoutumisesta fantasiamaailmoihin, joilla ei ole mitään yhteyttä reaalimaailmaan. Rukoilkaamme siis hartaasti näiden lasten puolesta!

Myös sarjakuvista löytyy pöyristyttävää riettautta ja okkultismia yhä enemmän. Esimerkiksi noituuden harjoittamista opettavaa "WITCH"-sarjakuvaa tarjoaa avoimesti lähes jokainen kauppa. Kuulemma lapset saavat pahoja vieroitusoireita, jos lehden uusin numero on myöhässä! Ennen vanhaan pornolehdet sentään myytiin häveliäästi tiskin alta. Japanilaiset "hentai" lehdet ovat myös nuorison suuressa suosiossa. Kaikkihan muistamme, kun Dragonbaal-lehti jäi hiljattain kiinni pedofiliaan yllyttämisestä!

Erityisesti kannattaa huolestua, jos lapset irstautta harjoittaessaan kuuntelevat lesbomusiikkia kuten tätä neuvostoliittolaista "tatu"-yhtyettä! Onko se tervettä, että kaksi alaikäistä tyttöä uittaa kieliään toistensa suussa minuuttikaupalla, julkisesti? Tällaisten asioiden hyväksyminen tarkoittaa niiden harjoittamista. Jokainen kunnon kristitty vastustaa kieroutuneita viettejä kaikin voimin!

Vanhemmat: tarkkailkaa lapsianne. Ei ole tervettä, että pakanauskonnoista ja noituudesta kerätyt fantasiamaailmat valtaavat lapsenne jokaisen vapaahetken. Kaikenlainen usko henkiin, fantasiaan ja okkultismiin on automaattisesti uskoa saatanaan, eli saatananpalvontaa.

Viekää siis lapsenne kirkkoon, jossa syvän hartauden vallitessa Pyhä Henki laskeutuu keskuuteemme. Siellä tunnustamme syntimme, jotka Jeesus edestämme on lunastanut pyhällä verellään. Kristinusko on ainoa uskonto, joka tarjoaa ainutlaatuisen sanoman pelastuksesta. Raamattu on pyhä kirja, joka antaa oikeat opetukset myös lasten kasvatuksesta. Vanha Testamentti ohjenuoranaan jokainen rehellinen aikuinen kasvattaa lapsen niin, että hänestäkin tulee syvästi uskonnollinen, nöyrä kristitty.

Kuten jokainen kristitty tietää, perisynnin raskaan taakan ylle keräytyy okkultismia harjoittamalla yhä pahempi synnin taakka. Tällainen noituuden ja irstauden turmelema lapsi liukuu alas rasvattua tankoa pitkin, alas suoraan helvetin iankaikkisiin liekkeihin. Punanahkaiset, siivekkäät pirut kiduttavat alastomia syntisiä sieluja iankaikkisesti ruoskilla suomien ja hehkuvilla hiilihangoilla kaikkiin ruumiin aukkoihin raiskaten, tuossa kauheassa paikassa, jossa vallitsee itku ja hammastenkiristys. Sinnekö haluatte lastenne joutuvan? Haluatteko?


(Mr. Niilo Paasivirta)