Terroristit uhkaavat Isänmaamme tulevaisuutta!

13.12.1999

Tänään sain hirvittäväksi kauhukseni lukea sanomalehti Keskisuomalaisesta artikkelin, jossa julistettiin, että Suojelupoliisi EI otakaan maanviljelijöitä erikoistarkkailuun! Kerrassaan paha uutinen! Nimittäin, onhan jo pitkän aikaa maassamme ollut kunniakas terrorismin vastainen perinne.

Tavallisesti yhteiskuntamme suhtautuu kaikkeen terrorismiin erittäin vakavasti! Miksi tässä tapauksessa nyt yhtäkkiä löysäillään? Maanviljelijöiden terrori-iskuhan oli ajoitettu isänmaamme EU:n kannalta erittäin tärkeän huippukokouksen ajankohtaan!

Pitäisikö eläinaktivistit ja muut terroristit myös poistaa Suojelupoliisin jatkuvasta erikoistarkkailusta? Johan on merkillistä menoa. Terrorismin suosiminen on välittömästi lopetettava maassamme!

Suojelupoliisin on välittömästi ryhdyttävä erittäin tiukkoihin toimenpiteisiin. Maanviljelijöistä, maanviljelijöiden ystävistä ja suosijoista, sekä maanviljelyksestä epäillyistä on tehtävä laaja tutkimus ja tiedot on tallennettava kortistoon, jotta sormenjäljet, tuntomerkit, rikosrekisterit, henkilötiedot, historia, sekä kaikki muu tarpeellinen tieto olisi aina myös viranomaisten (poliisi, rikospoliisi, sosiaalivirastot, terveydenhuolto, KELA, veroviranomaiset) saatavissa, kun terroristit yrittävät soluttautua yhteiskuntaamme!

Maammehan on ollut kansainvälisestikin erittäin tunnettu terrorismin ja huumeiden ankara vastustaja. Kunniakkaasta maineestamme sekä erittäin tiukasta linjasta ei ole missään tapauksessa luovuttava koskaan! Ajatelkaapa, jos sotiemme veteraanit olisivat luovuttaneet? Silloinko täällä maanviljelijät saisivat riehua paremmin, vai?


(Niilo Paasivirta)