Länsimainen ihminen on luomakunnan kruunu!

5.1.2004

Raamatusta voimme lukea, että ihminen on luomakunnan kruunu ja herra, ja velvollisuutemme on käyttää luomakuntaa hyväksemme. Näinä synnin aikoina tämä hyvä käsky on kuitenkin unohdettu, ja kaikenlaiset viherpiipertäjät ja muut kommunistit jauhavat loputtomiin luonnon säästämisestä ja reilusta kaupasta ja sen sellaisesta - suoraan uskontomme vastaisesti! Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, mitkä ovat motiivit tuollaisen kristinuskoamme vastaan suunnatun toiminnan takana. Siellä takana on tietysti maailmanhallitukseen tähtäävä salainen salaliitto.

Missä siis viipyy "Luonnonvihaajan" tuotesarja, jonka tuotteet olisi takuuvarmasti tuotettu luontoa riistäen, myrkkyjä käyttäen ja eläinkokeilla testaten? Missä ovat "Epäreilun kaupan tuotteet", joita valmistavista työläisistä aina vähintään tietty prosentti olisi lapsityövoimaa, ja jotka olisi tuotettu raaka-aineita tuhlaten ja kehitysmaita mahdollisimman paljon riistäen?

Kuka muka antoi jollekin Zimbabwen heimopäällikölle luvan ajaa kristityt valkoiset ihmiset pois maatiloiltaan, ja miksi sellaista suvaitaan? Miksei USA:n armeija ole Zimbabwessa pistämässä heimolaisia kuriin ankarasti mutta lujasti? Saammepa muuten nähdä, että kun Raamatun ohjeet näin unohdetaan, Zimbabwen talous romahtaa perinpohjaisesti. Sieltä kun on nyt karkoitettu se selkäranka, ainoa tukipilari, joka piti senkin maan taloutta pystyssä. Kyllä me olemme kerta toisensa jälkeen nähneet, että kun länsimaat lopettavat bisnekset jossain kehitysmaassa, se syöksee ko. maan heti täydelliseen turmioon.

Tiettyä pikanttia "maustetta" antaa ainakin minusta tuotteille se viehättävä ajatus, että alaikäiset pikkutytöt ovat niitä valmistaneet tai satoa korjanneet tms. aamuhämäristä myöhään yöhön asti, ja että hitain lapsityöläinen aina julkisesti ruoskitaan henkihieveriin päivän lopuksi. Tietyllä tavalla esteettinen, mukava ajatus, joka lämmittää meidän rikkaiden länsimaisten mieliä kylmänä talvi-iltana. Olemmehan mekin joskus aikoinaan hiellä, verellä ja kyyneleillä maamme lunastaneet.

Meidän länsimaisten kristittyjen pyhä velvollisuus on kuluttaa ja tuhlata paljon! Suurin osa maailmaa on kuitenkin ajautunut pois Raamatussa annetun käskyn viitoittamalta kaidalta tieltä, joten meidän tehtävämme on olla sitäkin kirkkaampia luomakunnan kruunuja. Tämän tehtävän on luoja meille suonut.


(Mr. Niilo Paasivirta)