Lukiolaisten Siveellinen Rappio!

21.4.1999

Kohta se aika vuodesta on taas edessä, kun Isänmaamme toivot, nuoret lukio-opiskelijat saavat kenties painaa uutuuttaan hohtavan valkolakin pellavaiseen päähänsä. Siksipä olenkin juuri nyt erityisen huolestunut lukionuortemme tavattomasta siveellisestä rappiosta ja turmeltumisesta.

Näiden nuorten elämässä tärkeintä sijaa näyttelevät lähes poikkeuksetta runsas alkkoholin käyttö viikonloppuisin. Mitään muuta he eivät odota niin kiihkeästi kuin viikonloppua, jolloin saavat he taas juoda alkkoholia humaltumistarkoituksessa. Kun viinaa on saatu, on sitten jännittävän leikin aika: yritetään etsiä vastakkaisen sukupuolen edustajia esiaviollisen seksin harjoittaminen mielessä.

Tuollaista rietasta menoa harjoittavat monet lukio-opiskelijat joka viikonloppu! Uskomattomalta tuntuu, että yhteiskuntamme parhaimmistoon kuuluvat, älykkäät nuoret tuolla tavalla toimisivat, mutta tämä on valitettava ynnä kiistaton tosiasia!

Muutenkin lukionuorten siveellinen tila alkaa olla sangen huolestuttava. Vanhempien kunnioittamisesta saati syvästä uskonnollisuudesta on useimmiten turha puhua näiden nuorten yhteydessä! Lähes jokainen lukionuori jo tietää myös laajasti kaikenlaisista perversioista, ja pidetäänpä niitä jopa vielä hyväksyttävänäkin! Sana "abi" kääntyy usein heidän mielessään siis muotoon "a bi". Homoseksualismia pidetään normaalina, jopa suositeltavana asiana! Näitä nuoria olisikin kiivaasti muistutettava Raamatun kertomuksesta, mitä Sodomalle ja Gomorralle tapahtui kun siellä asennoiduttiin näihin kieroutumiin samalla tavalla.

Silti, Isänmaallamme on ehkä vielä toivoa! On olemassa myös syvästi uskonnollisia, siveitä kristittyjä nuoria, ja älykkäinä, reippaina ja rehteinä nuorina nämä usein menevät nimenomaan lukioon ja sitä kautta yliopistoihin ja korkeakouluhin, ja täten maassamme johtavaan asemaan. Epäsiveettömät retkut eivät noihin tavoitteisiin koskaan yllä, ja jää heillä usein armeijakin käymättä, sillä eduskuntamme on säätänyt armeijalle naurettavan "vaihtoehdon" eli siviilipalveluksen, tuon huumejengien ja saatanan palvojien kansoittaman päiväkotijärjestelmän.


(Mr. Niilo Paasivirta)