Puoluekatsaus, osa V: Liberaalit!

16.3.2007

Eräät kansalaiset ovat vaatineet puoluekatsaukseen myös "Liberaalit" -nimistä "puoluetta". Tämmöisestä en ollut kuullutkaan, mutta eipä ihme, sillä ko. puolueella ei ole koskaan ollut yhtään edustajaa eduskunnassa. Kyseessä on siis täysin marginaalinen asia. Kun vertaamme tätä "puoluetta" Suomen kristilliseen liitton, Kokoomukseen, Ruotsalaiseen kansanpuolueeseen, niin, tai jopa Virheisiin (!) niin noilla sentään on edustajia joka eduskunnassa.

Olin siis pakotettu vilkaisemaan ihan internetin puolelta tämän "Liberaalit" -puolueen kotisivuja. Kävi sangen nopeasti ilmeiseksi, mistä tämän puolueen ideologia lähtee. Kommunismista. Voi kuulostaa oudolta, mutta siitä todellakin on selvästi kyse! Liberaalit ovat huonosti toimeentulevia, syrjäytyneitä, "radikaaleja" (sosiaalisesti kyvyttömiä) jne. ja kateellisia esimerkiksi meille hyvin toimeen tuleville, yhteiskunnallisille vaikuttajille.

Niinpä liberaalien puolueohjelmaan kuuluu mm. tuloverojen poistaminen. On totta, että tuloverot pienituloisilta ovat se suurin osuus, vaikka hyvätuloisia verotetaankin aggressiivisella veroasteikolla. Mutta pienituloisten ongelmat eivät ratkea sillä, että lopetetaan valtion verotulot. Päinvastoin. Nämä pienituloiset ovat myös sosialipalvelujen ahkerimpia käyttäjiä, ja tässä mielessä heidän henkilökohtaisesti pienet veronsa palautuvat heille palveluina, jopa yli sen, mitä he ovat veroja maksaneet.

Työmarkkinoiden sääntelyn lopettaminen on myös liberaalien tavoitteena. Toisin sanoen liberaalit haluavat maahamme satoja tuhansia köyhyysrajan alapuolella eläviä. Tämä yhdistettynä sosialipalvelujen maksullisuuteen, joka väistämättä on verojen poistamisen seuraus, loisi maahamme valtavan köyhälistön, jonka pääelinkeinoksi nopeasti muodostuisivat huumeet ja rikollisuus. Huumeiden käyttö räjähtäisi käsiin.

Näillä keinoilla liberaalien mukaan Suomesta tulisi "nykyistä vapaampi, suvaitsevaisempi ja oikeudenmukaisempi maa elää, tehdä työtä ja yrittää". No onhan se tavallaan näin. Liberaalien keinoilla saisimme hyvin yritteliään ja vapaan mafian, joka keräisi yrittäjiltä suojelurahoja. Kyllähän heidän keinoillaan toteutuisi elinkeinoelämän vapautuminen - myös rikollisuus elinkeinona toteutuisi erittäin laajasti. Liberaalit sallisivat myös ihmiskaupan ja vapaan prostituution, joka johtaisi sutenöörijärjestelmään ja poliisin laajamittaiseen lahjontaan. Rikollisjärjestö pitäisi kurissa "vapaat huorat", eli jokaisella naisella täytyisi olla sutenööri, joka ottaisi valtaosan naisen ansioista.

Useita liberaaleja on asetettu syytteeseen musiikin ja elokuvien kopiointisuojausmenetelmien murtamisesta. Liberaalit ovat tässäkin suhteessa kateellisia hyvin menestyville, ja haluavat poistaa ja polkea lokaan muusikkojen ja taiteilijoiden oikeudet. Tämäkö nyt sitten on sitä heidän ihannoimaansa "oikeudenmukaisuutta" ja "vapaan yrittämisen ja työnteon" edistämistä? Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, onko näin.

Liberaalit uskovat, että "kansalainen itse tietää parhaiten millaisia palveluita hän tarvitsee ja millaiset ratkaisut sopivat juuri hänelle parhaiten". Tämä on täyttä roskaa! Keskimääräinen rahvas ei todellakaan ymmärrä mitään yhteiskunnallisista asioista. Suomenruotsalaisiin tämä voi päteäkin, mutta ummikko-enemmistöön todellakaan ei päde. Asiahan on tieteellisestikin tutkittu; Suomessa keskimääräinen älykkyysosamäärä jää reilusti alle sadan.

Sanomattakin on siis selvää, että liberaalit ovat kommunistinen puolue, jonka ideat ajaisivat Suomen köyhyys-, huume- ja rikollisuushelvettiin. Koska puolue on rekisteröity 2002, ja se ei saanut yhtään edustajanpaikkaa vuoden 2003 eduskuntavaaleissa, eikä saa yhtään paikkaa tälläkään kertaa, joten kaikeksi onneksi tämä puolue poistetaan puoluerekisteristä ensi sunnuntain jälkeen. Eli ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin.


PS. Markus Janssonkin blogissaan, jossa on toki pääsääntöisesti vain ja pelkästään vääriä mielipiteitä, sanoo että "liberaalit ovat sekopääliberaaleja, kylähulluja ja muita ihme hyypiöitä, joilla ei ole mitään hajuakaan yksilönvapaudesta tai liberalismista. Eli siis ovat jotain täyte-ehdokkaita sekopääpuolueen sekopäisellä listalla. Ei hyvä."


(Mr. Niilo Paasivirta)