Ulkomainen paholaiskauppa turmelee nuorisomme!

9.9.2002

Viime aikoina jokainen rehellinen kansalainen on alkanut epäillä, että viranomaisemme ovatkin itse asiassa halvaantuneita etanoita, jotka jarruttavat kurvissa tervaan juuttuneena. Mutta nyt, vihdoinkin, miljoonia vuosia odoteltuamme, viranomaiset alkavat puuttua erään nimeltä mainitsemattoman kaupan (Lidl) TÖRKEÄÄN piittaamattomuuteen!

Kyseinen kauppa, tuo saatanan palvojien pesäke, on kehdannut myydä tuotteita HALVEMMALLA kuin suuret kotimaiset kauppaketjumme. Uskovaiset kansalaiset ovat jo pitkään rukoilleet, että SAATANAN SIKIÖ karkotettaisiin isänmaastamme EU:sta, ja että tuo iljettävä loinen, tuo syöpä jalojen kotimaisten kauppaketjujemme munasarjoissa POLTETTAISIIN ROVIOLLA.

Mutta nyt jokainen kristitty lähtee Raamatun mukainen kaksiteräinen koston miekka kädessään ristiretkelle tuota halpakauppaa vastaan, ja pesee jalkansa jumalattomien veressä, kuten Pyhä Kirjamme kehoittaa. Sillä onhan se nyt yhtä PERKELETTÄ, että tuo yksi kauppa saa myydä yhtään mitään muita halvemmalla.

Kansallamme on jo vuosituhantiset perinteet, joiden mukaan meillä on YKSI kauppa, josta me ostamme kaiken! Emme osta koskaan mistään muusta kuin yhden keskusliikkeen kaupasta. Tuota hyvää kauppaketjua, josta Jeesuskin pitää, ei toki tarvitse tässä ääneen mainita, eli Kesko.

Tuo nimeltä mainitsematon oikeamielinen kauppaketju, eli Kesko, ei MILLOINKAAN olisi ikinä lähtenyt myymään paholaisen tulilientä mitään muuta kauppaketjua halvemmalla. Sellainen toimintahan olisi KOMMUNISMIA ja NOITUUTTA! Että kaikissa kaupoissa jokaisilla tuotteilla on tarkalleen samat hinnat, on se luonnollinen järjestys, joka jo Raamatussa kuvataan, ja josta poikkeaminen johtaa Sodoman ja Gomorran kaltaisiin tapahtumiin. Näin on aina ollut ja näin on aina oleva.

Suomalainen ostaa ruisleivän, piimän ja mämmiä ainoastaan siitä yhdestä kaupasta, joka on kestänyt kanssamme ruton, sodat ja nälkävuodet. Me emme milloinkaan osta HALPAKAUPASTA, koska se ulkomailta johdetun SAATANAN PALVOJIEN salaliiton omistama kauppa vie nuorisoamme turmelukseen. Kyllä me rehdit suomalaiset vastustamme KOMMUNISMIA ja ostamme vain ja ainoastaan asianmukaisilla hinnoilla OIKEASTA kaupasta.


(Mr. Niilo Paasivirta)