Lesbous on hirveä synti...mutta!

2.10.2000

Eiköhän asioista mitään tietämättömien kannattaisi jo lopettaa lesbouden tuomitseminen uskontomme perusteella, koska totuushan on se, että kristinusko ei nimenomaan tuomitse lesboutta ollenkaan, vaan pelkästään miesten välisen homoilun!

Raamattu sanoo: 3. Moos. 18:22 Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko. 3. Moos. 20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset. 1. Room. 32:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. 1. Kor. 6:9 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, 1. Tim. 1:9-10 9. ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille, 10. haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan -

Kaikissa Raamatunkohdissa, joissa näistä asioista puhutaan, viitataan siis pelkästään miehiin! Miesten välinen "homoilu" onkin iljettävän vastenmielistä ja luonnotonta, minkä jokainen normaali mies jo automaattisesti ymmärtääkin. Vastenmielisempää näkyä tuskin onkaan, kuin kaksi karvaista homoa "kuhertelemassa", ja työntelemässä rasvaisia kankiaan toistensa "suklaareikiin".

Mutta Raamattu ei sano mitään avioliitossa olevien naisten välisestä "ystävyydestä". Uskontomme ei siis tuomitse lesboutta! Tätä tukee sekin miehelle luotu käyttäytymismalli, että kahden naisen välistä "puuhastelua" on aina mukava katsoa, ja se on kaunista. Seuraavaksi osoitan, miten kristinuskoon tämä avioliitossa tapahtuva naisten välinen toiminta (jota EI pidä kutsua lesboudeksi!) on aiemmin kuulunut täysin luonnollisena osana! Katolisuus ja muut harhautuneet lahkot ovat turmelleet Raamatussa täysin hyväksytyn asian törkeällä tavalla.

Raamatussahan merkittävillä miehillä on usein enemmän kuin yksi vaimo. Moniavioisuus, eli se, että mies sai ottaa useita vaimoja, ja vieläpä jalkavaimojakin, oli ennen vanhaan hyvin tavallista. Raamattu ei tätä tapaa tietenkään tuomitse, pikemminkin päinvastoin. Näin ollen, vaimot tietenkin "touhusivat" keskenään miehen iloksi, tai kenties silloin, kun mies oli matkoilla. Tässä mielessä lesbous on siis täysin normaalia ja hyväksyttävää. Sen tarkoituksena on ollut ilahduttaa miestä, ja estää naisia tekemästä aviorikoksia vieraiden miesten kanssa. Edelleen on muistettava voimakkaasti painottaa, että milloinkaan ei pidä sallia kahden naimattoman, tai, kauhistus, kahden muualla tahollaan naimisissa olevan naisen iljettävää keskinäistä suhdetta. Sellainen on syntiä!

Moniavioisuutta ovat vainonneet kautta aikojen piilohomoseksuellit miehet, inkvisiittorit ja muut harhaoppisen katolisen uskonnon edustajat, joiden järjetön vainoamishimo lähti tietysti syyllisyydestä ja tukahdetuista himoista muihin miehiin. Ja kun he tiesivät, että Raamattu tuomitsee nimenomaan miesten keskeisen homoilun, he alkoivat vihata aviovaimojen välistä puuhastelua, jotka Raamattu hyväksyy. Noitavainot siis olivat homomiehien syytä! Jälleen selvä osoitus siitä, että tietyssä tilanteessa tämä naisten välinen touhuilu on hyväksyttävää.

Kouluissammekin olisi nämä tosiseikat tuotava julki, että naisten välinen rakastelu on täysin hyväksyttävää, jopa suositeltavaa, koska se on puhdasta ja kaunista, yhteinen uskontomme sen hyväksyy, ja että se on miehille hienoa katsottavaa. Näkisin myös hyvänä asiana sen, että näytettäisiin TV:ssä enemmän eroottisia lesboelokuvia, jotta tämä kannustaisi naisiamme. Aina kuitenkin on muistettava painottaa, että tämä asia koskee vain miehen aviovaimojen ja konkubiinien välistä touhuilua, ei koskaan mitään muuta.

Ainoa synnitön tapa, jolla naiset voivat tätä toimintaa harjoittaa, on Raamatun mukainen moniavioisuus, jossa miehellä on monta vaimoa ja/tai konkubiineja. Vain näillä on lupa harjoittaa keskenään touhuilua! Tätä ei missään tapauksessa saa unohtaa ja tätä on aina painotettava. On siis tavallaan väärin käyttää sanaa lesbous, mutta parempaakaan termiä ei nyt ole.


(Mr. Niilo Paasivirta)