Leftapatia auttaa kaikissa vaivoissa!

25.9.2002

Olen jo yli 50 vuotta kehitellyt uutta, mullistavaa hoitomenetelmää. Nyt sen kehitys on kehittynyt jo niin pitkälle, että sen perusteet voidaan julkaista (huom. Leftapatia®: Copyright © 2002 Niilo Paasivirta. Kaikki oikeudet pidätetään).

Leftapatiaa voidaan tietyssä mielessä verrata homeopatiaan, mutta se olisi sama kuin vertaisi vetypommia tulitikkuun. Leftapatia auttaa kliinisten testien mukaan kaikkiin tunnettuihin tauteihin ja vammoihin. Se auttaa fyysisiin, psyykkisiin, sielullisiin ja yliluonnollisiin vaivoihin.

Leftapatia toimii seuraavasti: potilas antaa leftapaatikolle (minulle) rahaa. Mitä enemmän rahaa saan, sitä enemmän potilas saa apua. Kun olen saanut rahat, voin aloittaa hoidon. Leftapatiaa ei voi harjoittaa velaksi eikä laskuttaa jälkeenpäin. Tilisiirto on siis suoritettava ennakkoon tai maksu on suoritettava käteisellä. Tämä on ehdottoman oleellinen osa leftapatian hoitoa!

Seuraavaksi paljastan leftapatian Salaisuuden (huom. Leftapatia®: Copyright © 2002 Niilo Paasivirta. Kaikki oikeudet pidätetään. Leftapatian käyttö ilman lupaa on ehdottomasti kiellettyä).

Kaikkihan tunnemme homeopatian periaatteet. Lääkettä laimennetaan miljoonakertaisiksi laimennukseksi vedellä. Leftapatia tavallaan perustuu homeopatiaan, mutta ainutlaatuisen menetelmäni ansiosta leftapatian teho on homeopatiaan verrattuna miljardeja prosentteja suurempi.

Lääkeainetta ei tarvitse edes laimentaa, vaan asiantunteva leftapaatikko (minä) ajattelee, että lääkeainetta annettaisiin potilaalle. Kun tämä ajatus suoritetaan lisäksi mahdollisimman ohimennen ja nopeasti, saadaan homeopaattisen periaatteen mukaan tehokkain mahdollinen lääkevaikutus.

TÄRKEÄÄ: leftapaatikon koulutusta voi antaa vain asiantunteva leftapaatikko, joita on maailmassa tällä hetkellä vain yksi - eli minä. En ole vielä laatinut koulutussuunnitelmaa, mutta se on varmaa, että leftapaatikon koulutus tulee olemaan erittäin korkealaatuista ainakin hintansa osalta.


(Mr. Niilo Paasivirta)